Tuceizzet
Ben iki çocuğumuda numune de yaptım. 6 sene önce ilk çocuğumu doğurdum. Aşırı zordu ve şartlar çok kötüydü sancı odasında iki kişi vardık. Ebeler de çok sertti sanki ben orda keyfe kıvranıyormuşum bağırıyormuşum gibi tepkiler veriyorlardı. Benim doğumum başladı doğum masasına götürmek için geç kaldıkları halde beni öyle yürüttüler doğum masasına çocuk düşüyor diye bağırmama rağmen umursamamışlardı. Ama ikinci doğumum 3 sene önce mükemmel geçmişti. Sancı odası tek kişilikti üstelik suni sancı ile doğum yapacaktım. Özel hastaneden farksızdı acıktım dediğimde çorbamı getirttiler tuvalete gitmem gerekiyor dedim kaç kere nstyi söküp taktılar bi kere de yeter demediler. Oğlumu doğurtan ebemiz zaten mükemmel bir insandı çok gençti ama çok moral verici motivasyon yükselten biriydi sürekli beni teselli etti az kaldı çok iyisin diyerek. Kesmeden de doğurttu beni Allah bin kere razı olsun çok memnun kalmıştım. Malesef numune de doğum şans işi insanına denk gelmek gerekiyor. Bir sene önce kuzenim doğum yaptı oda aşırı memnun kalmıştı sürekli kolay doğursun doğum hızlansın diye egzersiz yaptırmışlar özel hastane gibi