zzeynepp27 YigitPoyrazMomm Rabbim kolay geçirsin tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin dua eder misiniz bana da aşılama yaptık bende anne olabilirim inşallah
Gunes_mom Doğum yaptım ben sizinle aynı gidiyorduk vallahi happy momu sizi merak ettiğim için silmiyorum hergun doğurdumu acaba diye 😂 sağlıkla alın kucaginiza inşallah kavuşun yavrunuza Allah yardımcıniz olsun 😍🤲🏻
YigitPoyrazMomm Gunes_mom yaa canımsın doğurduk valla bende uygulami silmeye kıyamıyorum happy kids geçtim ama ne bilim orya pek yazasim yok😂❤
Gunes_mom Ankara-58 amiin inşallah inanın 10 gündür herkese dua ediyorum hamilelik ayrı doğum apayrı bir süreç rabbim hepinizin yardımcısı olsun enn kolay enn sağlıklı şekilde alın kavuşun yavrularınıza 😍
Sukrancinar-42 YigitPoyrazMomm Rabbim sağlıkla huzurlu güzel bir doğumla kavuştursun bizlerede dua edin inşaallah 🥰
Sbry98 YigitPoyrazMomm ayy rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizi haberdar edin merak ediyorum sorununuz da vardı konuşmuştuk🥲
Baby_hurma YigitPoyrazMomm Yaa canımm rabbim sağlıkla kavusmanızı nasip etsin🙏🏾🐣 Hayrlısıyla gelsin bebişin🌸🥰