Bsra-ertyg Kızlaar yardımınıza ihtiyacım var başınıza geldimi hiç sizce varmı gebelik yoksa erken mi az daha beklemelimiyim
Bsra-ertyg Bsra-ertyg fotoğraf ekleyemedim nasıl ekleniyor çok az varla yok arası çizgi çıktı kaset testte
Cinarsaitinannesi Bsra-ertyg fotoğraf yok ama şuan çok umutlanmayin iğnenin etkisi olabilir 2 3 gun daha bekleyin
babyandmomy__ Bsra-ertyg konudan çok bağımsız size bir şey sormak istiyorum çatlatma iğnesini hangi durumlarda veriyorlar hormonlardan vs düzensizlik varsa mı
Bsra-ertyg babyandmomy__ biz 1 seneye yakın deniyoruz olmadı doktora gidiyordum yumurta takibi yaptı canım klomenle büyüttü sonrasında iğneyi vurdu ben geçen ayda vurulmuştum tutmadı bu aya inşAllah bakalım
Elffth_2017 Bsra-ertyg ilk deneme evet çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan vermeye gittim pozitif çıktı
Cinarsaitinannesi Bsra-ertyg yok yok bence yapma bekle daha sonuçta yine pozitif çıksa acaba iğne etkisi mi diyeceğiz 2 gün daha bekle aşılama da falan 10. Gün hatta 8. Gün öğrenenler var ama çatlatma iğnesi farklı siz bekleyin 2 gün daha
babyandmomy__ Bsra-ertyg bence de erken yapma strese girersin göremeyince dikkatini başka yönlere çek 🥰
Bsra-ertyg babyandmomy__ ay inşAllah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin tamam acele etmicem pozitif olursa yazarııım ☺️☺️