seyma3737 Merhabalar Kastamonu eğitim ve araştırma hastanesinde yakın zamanda doğum yapan anneler doğum şekliniz nasıl oldu? Sezaryen olan varmı aramızda varsa eğer genel anestezi ile mi doğum yaptınız yoksa belden aşağı uyuşturma yöntemi ile mi doğum oldu?
Mikemmelbiranne seyma3737 bende kastamonudayim hatta şuan hastanedeyim doktor kontrolüne geldim sıra da bekliyorum 😁 benim dogumum sezryan. Bi arkadsimda geçen yıl burda dogum yapmisti sezeyandi spinal anestezi ile yapmışlar dogumunu. Anestezi seklini doktor belirliyor sanırım. Sizde mi sezeryan dogum yapacaksınız?
Ebrosko seyma3737 canım inşallah sezeryan olur senin. Bi sonraki kontrol ne zaman? Doktora bahset bence panik heyecan durumunu. Ama bence belden uyuşma ile yapabilirsin hem odaya geçtiğinde kendinde olursun daha kolay odaklanirsin bebeğine.
seyma3737 Mikemmelbiranne hangi doktora gidiyorsunuz 🤭 ben yeliz hanıma gidiyorum şuanlık normal doğum diyor bana bende hiç istemiyorum normal doğum en son kontrole gittiğimde çocuk makattaydı eğer bu şekilde durarsa sezaryen yapabilirim ancak dedi 🥺 bide şimdi bu anestezi sorunu çıktı ben genel anestezi olmak istiyorum çok heyacanlı biriyim umarım doktorum yardımcı olur 😊memleketimde ki devlet hastanesinde kağıt imzalayıp genel anestezi olma şansın vardı burda öyle birşey yok sanırım
Mikemmelbiranne seyma3737 AA bende yeliz hanıma gidiyorum çok tatlı Bi insan doğumumu da ona yapcam insAllah 😊 benim ikinci dogum sezeryan olcam da sanırım genel anesteziyi isteğe bağlı yapmiyorlar ama siz yinede doktor hanıma Bi sorun size daha iyi bilgi verir 🙂 panik atak gibi falan sıkıntınız varsa muhtemelen genel olabilirsiniz belki ama spinal de de korkulacak birsey yok ben ilk dogumumu spinal yaptım çok rahattim bunda da öyle olur muhtemelen 😊
seyma3737 Mikemmelbiranne ayy ben çok heyacanlı biriyim daha sezaryen olacağım bile belli değil ama sezaryen olursam inşallah genel anestezi olurum
Mikemmelbiranne seyma3737 hakkınızda hayırlısı olsun insAllah. Bence strese girmeyin simdiden biraz rahat bırakın kendinizi. Hersey olacağına varıyor zaten. Umarım sizin için hangi dogum şekli en uygunsa o olur
seyma3737 Ebrosko inşallah canım belden uyuşma da sonrasında bel ağrın çok oluyormuş ve az çok ameliyat sürecini hissediyormuşsun hiç benlik olay değil 😁 diş çekiminden bile korkan ben bunu yapamaz
Ebrosko seyma3737 her türlü doğumun kolay yada zor yani var. Ben aksi durum olmazsa genel istemiyorum kendine gelmek zaman alıyor o sürede bebeği emzirmeye başlamak gerekiyor vs bence sende belden yapabilirsin kendini boş yere sartliyosun heyecanliyim felan diye. Sadece cesarete ihtiyacın var. Bel ağrısı yapiyo mu bilmem de her doğumun zor yani oluyo. Bence o bebeğin ilk anlarını görüp şahit olmalısın. Aylardır bu anı bekledin. Koysalar sıcacık bebeğini koynuna kokusunu alsan ilk gören sen olsan sence değmez mi oradaki zorluğu yaşamaya. 🤗
seyma3737 Ebrosko aynen biraz cesaretsizim yapabileceğim bir şey yok maalesef devlette halledeceğim bir durum olursa orda devam ederim yoksa özele geçeceğim kendi sağlığım açısından da mecburum buna
Mikemmelbiranne seyma3737 valla imkanınız varsa özele gidin. 3 gün önce beni devlette mahvettiler. Yeliz hanımla alakalı Bi durum değildi. Nstde ağrım olduğu için acile yoneldirdi beni. Acilde ki doktor nerdeyse 34 hafta da beni sezeryana alıyordu. Ordan çıktık Anadolu hastanesine gittim Nurullah beye muayne oldum ve acil bi durumumun olmadığıni söyledi. Hala doğurmadım çok şükür. Oradakiler resmen insanın hayatıyla oynuyor. Beni nasıl korkuttular anlatamam. Mahvoldum. Benim yasadiklarimi yasamanizi istemem. Size de bilgi vermek istedim