Serapasena Ebru4806 benimde aynı şekilde canım 5+2 olduk ama kese gmrünmedi 24 üne gel dedi ama hcg1500 cıktı benim
Ebru4806 Serapasena kuzum karından ultrasnda 3000 beta deger olması gerekıormş..vajınalultrasla görunmedımı
Ebru4806 Sencer60 bnce huzursuzluk olmasn çnku kesenın çapı ne kadarkı kücücük haftaya tam net belli olur allahn ıznıyle
Serapasena Ebru4806 doktorum bakmadı vajinal ultrasona bide benim deger 3 günde bu derece cıktı doktorumda şaşırdı bekleyelim biraz daha dedi Beklemedeyim ❣️🙏
Lee Sencer60 olurmu öyle şey canım benim doktorum haftaya gel bakalım kalp atışlarını dedi ve ben şuanda 6+3 haftalığım
Sencer60 Lee böyle dediğin şeyleri duyunca umut oluyorum. Ama dr lar bazi şeyleri anlamıyor gıbı tabiki olmadık bir seyde olumsuz konussunlar istemem ama böyle acabali konuşup icimdeki umudu da aliyor dr lar.
Lee Sencer60 bunları düşünme olumlu düşün bakayım bende haftaya kalp atışı duymaya gideceğim o zaman da nerdeyse 8 haftalığa yakın olcak bakalım ne der ama olumlu düşün canım
Kbrercn Progesteron değerim 12,39 betam 5353 en son pazartesi baktırdım nasıl sizce koktum biraz düşük olmasına
Nagihaneskikilic Kbrercn canım bi doktora gitmelisin belki progesteron için ilaç verir diye düşünüyorum