Youngmotherr KumCi ben ben benn 🤣 aslında hiçbir şey yoktu 40+3 de aniden suyum gelince doğurmuştum normalde bugün de doğuramadım demiştim 🙈
Yagmur_54_61 Youngmotherr 4 günüm var 39-3 günlük ama ne gelen var ne giden inşallah kendi sancım gelir 😣 ve ilk doğumum
KumCi Youngmotherr nstde sancı çıkıyo muydu seninn? ben de hiç doğuramayacak gibi hissediyorum daha 37+3üm ama kısalığım vardı doktor 40ı göremezsin demişti hala ne gelen var ne giden 😏
Youngmotherr Yagmur_54_61 benim 36 dan beri gelen ara ara nişanım vardı suyum gelince tamamen hepsi gelmişti
Youngmotherr KumCi benim erken doğum riskim varken o tarihte doğurdum 🤣 tam 40+0 da nstye girdiğimde 0 sancı vardı bekliyorduk hatta
KumCi Youngmotherr kız benim de rahim ağzı kısalığım var hep dikkat ettim bugünlere geldim şimdi bebe gelmek bilmiyor
Aytnnn KumCi evet, normal doğum diye gittim, sancı pek olmadı gece 2 de gittim, sabah 8de sezeryana alındım bebek yan dönmuştü
Yagmur_54_61 KumCi cok korkuyorum valla inşallah suni vermzle kendi sancım hiç yok bazartesi gübğ 40 haftalık oluyoruz 😣
Aytnnn Yagmur_54_61 hayır süni Sancı verilmedi, ilk gittigimde acilmam vardı ama Bebeğin kafası leğen kemiğine sığmadı, ve yan döndü, 3.900 dogdu