Midwife10 Kızlar 32 haftaya girdim erken doğum riskim var eşya hazırlayacağım da deterjan öneriniz varmı ? Birde kurutma makinesinde kuruttunuz mu kurutmayı düşünüyorum ama çeker mi?
cutecik Midwife10 siveno kullanabilirsin kurutma mak. kıyafetleri küçültmüyosa bir sorun yaşamazsın kimisininki çekiyomuş ama öyle bir sorun yaşamadım
aminehumamoms Midwife10 siveno ve migrosun bebek sıvı deterjanını aldım çok memenun kaldım bunlardan kurutma makinesinde kuruttum ben bebek programında çekme yaşamadım sadece kırıştırdı biraz ütüleyince açılıd hemde tozlarını almış oldu🥰
Duru24 Midwife10 ben çok araştırdım içeriği temiz olan siveno kullanıyorum ve tavsiyemdir herkese instada içerikleri ne diye bir sayfa var lütfen oraya bakın ben bebek bezi ıslak mendil şampuan losyon her şeyi ordan baktım ve aldım hepsi organik içerik tertemiz
Minigiim-vebenn52 Bende 32 deyim yapsam erken olurmu acaba diye düşünüyorum iki kere yıkamak istemiyorum kıyafetleri ya
liyaveannesi Kurutma makinesi varsa yıkayıp kuruduktan sonra ütülemeye gerek yokmuş aynı ısıyı kurutma da verdiği için mikropları ütü gibi yok ediyormuş. Ben de daha yıkamadım ama yıkayınca kurutma makinesine atacağım inşallah çekmez
aminehumamoms liyaveannesi bende öyle düşündüm ama kırıştırdıgı için ütülemek durumunda kaldım özellikle dantelli tulumları vardı onların dantelleri çok kırıştı
liyaveannesi aminehumamoms Ben de onu düşünüyorum çok kırıştırır mı ekstra ütüye gerek olur mu diye ama olursa da ütülerim zaten el kadar şeyler oyalanırım diye düşünüyorum. Hem de iyice mikroplardan arınmış olur içim de rahat eder. Seninki çekme yaptı mı