Basak Transfer sonrası 7. Gün erken gebelik testinde negatif çıkıp sonra yükselen var mı acaba ? Çift embrıyo transferi oldum
alpseda_ Basak ben 6 günde erken gebelikte çıktı tabi kişiden kişiye deyişiyor 10günü bekle Allahın izniyle pozitifi görürsün🤲🤲🤲
Kediannesi1 Basak çift embriyo taze transfer 7. Gün erken gebelikte negatif gördüm 10. Gün kanda 730 değerle öğrendim şimdi 24 günlük oldular bile 3 gün boşuna kendimi üzmüşüm
Basak Bebehlimmm çoğunun çıkınca bende çıkar diye düşündüm ama üzdüm kendimi boş yeredir inşAllah umudum var hala
alpseda_ Basak strese sokma kendini bazı insanlarda geç döllenme ola biliyo belkide döllenme olmuştur idrarına daha geçmemiştir sen kötü şeyler düşünme
alpseda_ Basak amin canım amin inşAllah sende pozitifi görürsün ben 29 hafta oldum darısı senin başına ve tüm isteyenlerin kız pozitifi görünce banada yazarsın artık❤️
Basak Kediannesi1 dua edin bana lütfen benim 3. Denemem sadece sperm sorunumuz vardı çift çift deniyoruz histereskopi bile oldum ama neden şu gebelik testinde sonuç göremiyorum bilmiyorum
Basak alpseda_ pozitif olsunda bildiğim tüm formlarda testlerde göremediğimi kanda gördüm diye bas bas bagırıcaamm
Kediannesi1 Basak nasip değildir henüz kendinizi üzmeyin araştırmayın bakmayın stres de çok etkiliyor hatta en büyük etken stres, pozitif düşünün pozitif olacak inşallah, Allah nasip etsin pozitif sonuçlar görmeyi sonrasında sağlıkla kucağınıza almayı
Basak Kediannesi1 haklısınız pek stres yaptığım bir ortam yok aslında sadece test yapınca biraz bu formlara girince araştırıyorum yoksa 5. Güne kadar herşey çok iyiydi moralim sadece test yapınca biraz düşüyor ama umudum da var
alpseda_ Bebehlimmm sağlıkla kucağına alasın inşAllah evet bende söyledim kişiden kişiye değişiyo bazı insanlarda çabuk idrara geçiyo bende burda okumuştum 5 günde erken gebelikte pozitif görenleri bende 5 günde yaptım negatif çok kötü oldum sabah akşaml tekrar yapınca çıktı yani yine diyorum kişiden kişiye değişen bişey her keste 5 6 günde çıkacak diye bişey yok