Lavinia96 Bahar_01 eşimin doğum yılı 03.05.1991 Benim 06.12.1996 Son adet tarihi 1.10.2023 bana da bakar mısınız?🌸🙏🏻
Bahar_01 Mykm kan sayımı kız Çin takvimi erkek ama çocuk kesin eylülde mi tuttu yoksa ekimde mi tutundu Rus takvimide kız
Mykm Bahar_01 ben sana şöyle anlatım sen öyle hesapla Şuan 13+4 günlük hamileyim eylülde kimyasal gebelik geçirdim 22 eylülde kanama başladı ⅔ gün içinde kanama bitti doktor da 24 eylülü baza aldı ama düşük kanaması adet kanaması sayılır mı bilmiyorum
Bahar_01 Mykm tm o zaman Çin’e göre erkek Eğer kız olursa Rus’la kan sayımı tutar erkekse çim takvimi tutar
Bahar_01 Ariya0645 Valla cnm rabbim bilir ama elalem yumurtlamayı çini kan sayımı Rus takvimi hepsini erkek gösteren ayda yapıyor Allahtan başka tabi kimse bilmez ama çok duydum böyle yapan
Kahvesever34 Merhaba bize de bakar mısınız? 29.07.1995 benim - 13.10.1994 eşimin - Son adet tarihim 27 Eylül(ilk gün)-3 ekim son gün
Bahar_01 Kahvesever34 cnm şimdi çocuk ekimde mi tuttu eylülde mi ona göre bakabilirim kaç hastalıksın hesapla hangi ayda tutunmuş
Bahar_01 Kahvesever34 Çin erkek Rus erkek Kan sayımı erkek Kaç haftalıksın Bencede erkek olcak haber ver bana erkekse
Bahar_01 Lavinia96 Çin takvimi kız Rus takvimi erkek Kan sayımı erkek ilk çocuk mu Benim ilk kızımda Rus kan sayımı tuttu Çin tutmadı şimdi bakalım yine tutacak mı