Ay3 Merhaba hanımlar, Sakaryadayim,riskli gebeyim, sezeryan düşünülüyor. Özel deki dikiş ve devletteki dikiş ayni mi, yeni nesil dikisler nasil bilginiz var mi
Kediannesi1 Ay3 devleti bilmiyorum ama özelde doğum yaptım 24 gün oldu dikiş izi olarak sadece incecik bir çizgi var görünür görünmez halde o da geçecek dedi doktorum sarı kantaron kullan dedi öyle dikiş aldırma da olmadı pansuman yapıldı 1 hafta duş alınca hemen kurula yeter dediler rahattım dikişten yana
Sdtnrsvn Hanım kardeşim ilk önce Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin, bu göreceli bi kavram. Bazı devlet hastaneleri doktorları olsun, hemşireler gebeler olsun çok iyi. Ama bazen de değil. İmkan durumunuz varsa özel rahatlığı diye bir şey gerçekten var.
Ay3 Kediannesi1 iple dikis mi oluyor yapistirma gibi mi acaba ,yapıştirma gibi degisik bisey duydum da
Kediannesi1 Ay3 şöyle söyleyim bende yakıştırma diye duydum onun olayı içerden dikiş oluyor dışardan yapışmış gibi duruyor benim öyle şu an dikiş aldırma falan da olmadı dikiş görüntüsü hiç yok
Kediannesi1 Ay3 ağrı 4-5 günü buldu hareket ettikçe azaldı, evet günde 3 kere minoset yazdı doktorum kullan kızım 5. Günden sonra ilaç içmemeyi dene dedi öyle yaptım işe yaradı