Yonca_26 Selam kizlar sabah post acmistim lekelenmem oldu diye doktora gittim hersey normal korkucak bsy yok dedi cok sükür iki hafta sonra kontrolüm var🥰14 haftalik olacagiz cinsiyet belli olurmu o zaman sizler kacinci haftada ögrendiniz
Blackkcat Yonca_26 ben çok erken öğrendim oğullarımın üçünüde 11-12 tahmin ettik dr bu de erken söylemeyi seviyor ama benim şansıma,kızımı 15.öğrendim tam
Yonca_26 Blackkcat yaa bizde su an 12 haftalik 14dten önce net bisey söylemiyorum dedi doktorum asiri merak ediyorum😆
Yonca_26 Rozalii-67 kiz bebisler genelde daha gec belli etmez mi kendini masallah erken ögrenmissiniz🥰
Rozalii-67 Yonca_26 vala bende öyle biliyordum da doktorum çok iyi bir doktor ama yine emin deilim tam öğrenmek için ilerki tarihlerde tekrar gidicem
cutecik Yonca_26 oğlumu 12. haftada direk öğrenmiştir ayakları hep açık takılıyodu😀 kızımı 16. haftada tahminde bulundu ama bir türlü ayaklarını açmadı ve yüzünü dönmedi 23. haftada detaylıya girdiğimizde kesinleşti 40 dk muayne olunca baktı bunlar bırakmıck bni ddi o arada açtı ayaklarını kısa bir süre 😀
Annecibebe Yonca_26 bize ilk 12 . Haftada ikili taramada söyledi oda ben sordum tahmin var mı diye kesin olmamakla beraber söylemişti 16 . Haftada 99 ihtimalle söyledi detaylıda netleşti .
umudumhicbitmez13 Bende bilmiyorum 12de gittim bilinmedi bana çıkıntı olduğunu dedi doktur bide 17gidicem inşallah sağlıkla olsun