Curii61 ilk olarak ben önce üsluba bakarım. Siz diyen birine sen diye hitap edemezsiniz. Ne lisans yaptığınız üsluptan sonra gelir. Üslup doğru değilse ne söylediğiniz ile ilgilenmiyorum. Ki her sağlıkçı doğru bilgilere %100 sahip diye bir şey yok, öyle olsaydı tüm doktorlar, tüm sağlıkçılar işinde iyi olurdu.
Siz sağlıkçı olarak önce bakteri ile virüs arasındaki farkı öğrenin, sonra anlatın. Virüs dediğiniz bakterinin bulaş yolları sadece süt ürünleri değil, bundan bahsettim. Onlara da dikkat edilmesi gerektiğini söyledim.
Ayrıca bahsettiğim şeyler sizin cevabınızı yönelik, pastörize işleminden önceki şeylerin her ikisinde de bilinmediğiydi. Hijyenik koşullar, hayvan hastalığı vs. Bunlardan Siz bahsettiniz bunlara yönelik söyledim. Söylediğiniz bakterinin hangi sıcaklıkta yok olduğunu da yazdım. Pastörize işleminin yanlış olduğunu söylemedim, köy ürünleri, doğal olanlar hijyenik koşullara uygun olduğunda bir sağlık problemi oluşturmaz dedim.( ki bu konuda akademik calismalarda, bir saglik problemi, hastalik yaptigina dair bir sey geçmiyor). Bunu da kişi kendisi arastirmali.
Ayrıca hiçbir yazımda kimseye bir dayatma yok, hepsinde de herkesin kendi tercihi dedim.
Bundan sonraki hiçbir yazınızda sizle muhatap olmayacağım. Zira üslup ve bilginiz ne derece belli