nazel123 elvangnc benimki gecikmeden başlamıştı 15inde adet oldum kimyasal olacağımda da 10unda kanamam başladı sonraki gün sıfırlandı
edaozkyyy elvangnc Benim hamileliğimin 4. günü betam sıfırlanmıştı düşükten 1 ay sonra adet gördüm canım
Melekprenses elvangnc bende şuan kimyasal geçiriyorum önceki kimyasalda 9. Gün adet olmuştum.simdi 11.gun oldum şükür.. olmasaydım kürtaj olacakti
elvangnc Cinarsaitinannesi canm bide benm pazar 42 sali 28 dusmustu uc gun once sifirlanmstir degilmi
Cinarsaitinannesi elvangnc 2 ay korundum kimyasal sonrası bıraktığımız ay olmadı pek evde değildik düğün nişan derken sonraki ay oldu şuan 9 haftalığım
Mercan_35 elvangnc eli kulağında gelir kanamanız çünkü beta baya düşmüş merak etmeyin👍 Beta düşmez bi yükselir bi durursa işte o riskli.
elvangnc edaozkyyy yaa bir ay sonra cok gec degilmi bende 5.gunum olmadim daha korkyrum dis gebelikten bugun kaset test yapicam aksam insallah hic czgi cikmaz
edaozkyyy elvangnc Benim çok kanamam oldu canım düşükte belki ondandır diye düşünüyorum 30 eylülde kanamam başladı 4 ekimde bitti 12 kasımda ilk regli mi gördüm canım