emirasafMom Ikınma hissi geliyor evet ama ben hiç düzgün ıkınamıyorum bilmiyorum yani büyük abdestin gelmiş gibi yapacaksın diyorlar evet ama olmuyor bu sefer yapamayınca da karnıma bastrıyorlar çok korkuyorum yine aynısı olur diye 😣
Merve1414 emirasafMom hiç kabız oldun nu kabizken nasıl zoelanip ikiniyorsan öyle normal hayatta kabızlık çekenlerin doğumunun kolay olduğuna inanıyorum bende ikinmayi yapamam diyordum ama benim için kabizkiktaki ıkınmamla aynı esdegerdeymis ilk dogumum çok kolaydı ikinmalarim daha güzeldi ama 2. Doğumda kolay oldu öyle saatlerce sürmedi daha sakin ve bagirmama rağmen ikinmalarim ilk dogumum kadar iyi değildi
Zhra42 emirasafMom çatala yatırmazlarsa elini iki bacağına koy hem bacağını ayır hemde eğiliyorsun zaten o zaman karnına basmazlar sen kendin itmiş olursun
emirasafMom Merve1414 bebk de öyle hissettiriyor canım kendini ama gel gör ki yapıyordum doktor olmuyor diyordu 😅🙈
Merve1414 emirasafMom ben kabizmis gibi ikiniyorum ilk dogymumda iyidi ama ikinciyi bende beyenmemistim inşallah 3. De düzgün olur