Mia0121 Çok kötü ishal oldum su gibi resmen karın ağrısından duramıyorum ne yapmam lazım yardım iütfenn
gamzecgr Mia0121 devam ederse acile mutlaka gözükün bebekte susuz kalmasın bol bol su içmeye çalışın aynı zamanda
Aaa122 Mia0121 aynısını yaşadım hiç durmadan gidin doktora su içsem kusuyordum.Hemen kan idrar tahlili yapılmıştı serum takılmıştı bayılacak gibiydim sonra probiyotik kullandım halsizlikten bitmiştim sanırım 20 haftalık falandım
NovaVina_ Mia0121 bol su icin. Devam ederse acile gidin yediginiz bir sey dokunmus olabilir ancak ishal ve kusma tehlikelidir devam ederse.
Mia0121 NovaVina_ inşallah devam etmez çok huzUrsuzum zaten böyle ilk defa yaşıyorum gebelik boyunca bunu çok korktum😞
Merve1414 Mia0121 beklemeden git acile ben hiç bir hastalıkta beklemiyorum boşuna evde kivranacagima 2 serumla ayağa kalkıyorum peşimde cocuklarida surukluyorum bazen ama evde acı çekip bişi yapamamaktansa 2 saat hastanede kalmayı tercih ediyorum
Sinemnr Mia0121 6 haftalık hamileydim bende çok hasta olmuştum dediğiniz gibi bol bol su içip çubuk kraker ve muz yiyordum sadece yataktan hiç çıkmadım sürekli ateşim vardı muz yiyordum iyi geliyordu bana ama siz hastaneye gidin isterseniz
inarches Mia0121 probiyotik takviyesi tavsiye ederim hemen geçiriyor ama yinede doktorunuza danışmanızda fayda var.