Özel Hastane Mi, Devlet Hastanesi Mi?
KuzeyinAnnesi10 merhaba bende ilk doğumu orda yaptım siz muaneye hangi doktora gidiyorsunuz
@“Vesraaa” ben ilk doğumumu özel de yaptım şimdi ise devlette yapmayı düşünüyorum çünkü hepsi para tuzağı ve bugün özel de çalışan tüm doktorlar zaten devletten transfer oluyor yani bütün doktorlar iyidir. Devlet hastanesi de 1 gün yatırıyor özel de bu yüzden seçtiğiniz doktora güvenin ve devlette doğumunuzu yapın onlara vereceğiniz parayla da kendinize hediye alın 🤗🌸😄
Vesraaa imkanı olan ve güvendigi bı hastane doktor olan tercih edebilir tabiki şahsen ben doğuma vereceğim parayı çocuğuma harcarim kafasindyaim çünkü çok uçtu fiyatlar her doğum kendine özeldir üniversite hastanesinde yaptım ilk doğumumu gece yapmama rağmen nöbetçi doktorlar vardı hep normal doğum yaptım 3 yıllık hekimdi doğum yaptıran ebe sadece yardım etti ki doğum olur olmazda çocuk doktoru çağırıldi kontrolleri yapıldı dikisim yapılırkende diğer doktorlar da geldi gayet memnun kaldım 2. Yide aynı yerde yapicam birde geceye kaldığım için doğumhanede tektim şansıma 😅🥰
KuzeyinAnnesi10 aksine bana normal diye yalvardı doktor. Ben sezeryan diye direttim ilk doğumumda .Özel hastaneydi hem .
Gul-A şuan randevu var 3 kişide hemen bakın
Kayra25 hepsine gittim denemek tanımak için hepsi iyi.
birLinaannesi kesinlikle katılıyorum . Doktorunu bulmak çok önemli .
16Busra41 Konfor ve hijyen kim istemez ☺️ parayla alakalı değil benim sorum. O kadar parayı vermek saçma geliyor sadece bana . Kimi özelden kimi de devletten şikayetçi. O yüzden en çok neresi tercih edilmiş onu merak ediyorum. Bazı devletlerde de çok ilgili diyorlar. Sanırım bu tamamen şans işi gibi görünüyor 😔
Vesraaa
Çalıştığım için devlette istediğim gün saate randevu bulamıyordum.Birde ilk cocugum doğum yapmaktan korkan bir insanım.Rahat etmek istedim o yüzden en başından beri özele gittim.
Ay3 sedat umura gidiyorum kuzum sen ?
2erkek1kiz doğum esnasında erkek asistan hemşirelerde giriyor ama değil mi buna herhangi bir müdahale olması imkansız diye düşünüyorum. Sezaryende sıkıntı değil ama normal doğumda da böyledir durum diye düşünüyorum bilginiz var mı
Herkesin tecrübesi,sağlık durumu farklıdır.Dileyen istediğinde doğum yapabilir.Hamile kalmadan önce kesin devlette doğururum diyordum ama hamilelik öncesi yaşadığım sağlık sorunları yüzünden devlete gittim küçük bir operasyon için bile sabahın köründe kalkıp sıraya girip doktor kapısında 2 dakika için çok beklemişliğim var.Op sonrası hekim yakılması gereken damarı atladığı için yoğun kötü bir kanamayla tekrar geri dönmek zorunda kaldım.Çok yıpratıcıydı.Bir de devlet bile olsa iyi bir hekim bulabilmek çok önemli.Doktorum klinik doktoru anlaşmalı olduğu özel hastane var Allah nasip ederse orada doğum yapacağım.Evet pahalı mı pahalı ama bir kere tecrübe edeceğim şey için de düşünmüyorum açıkçası ve doktoruma çok çok güveniyorum dese ki klinikte doğum yapacağız ona da tamam derim.Sezeryani desteklemeyen(mecburi durumlar ve özel istek dışında) bir hekim ve normal doğum taraftarı.O yüzden nerede olduğundan ziyade doktorunuzla olan iletişim ve güven ilişkisi çok daha önemli.
MorKelebek54 sakaryada hangi hastane ve doktora dgdyorsunuz
bbaby44 medar hastanesine bagli olan sedat umura gidiyorum medar hastanesinin karsiinda kendi klinigi var kan serum felan takilcagi zaman orda islem oluyo hic hastaneye gitmeden klinikde hallediyolar ama dogum icin tabiki hastaneye gidiliyo