HacerEnfal Meme ucum içe kacik dokununca çıkıyor bebeğim emmeye çalışıyor bi kere emiyor sonra ucu geri kaçıyor savaş veriyoruz ağlıyor eşim göğüs ucu koruma almış acıyor diye ucu delikli bununla emzirme yapabilir miyim sizce silikon göğüse yapışıyor direk
Caglademiral HacerEnfal canım meme ucun yoksa silikon meme ucları var sanırım aldığın sey drek gögüse yapışıyor bebek onu daha rahat kavrıyor benmde yoktu 3 ay onu kullandım sonrasında bırakmıştım güzel bişey ama bebek alışabilior tabi bizm için en önemlisi bebeğn emmesi 😊
busesen HacerEnfal benim de göğüs ucum küçük kaldı bebeğim de prematüre doğdu güzel kavrayamadı onun için silikon göğüs ucu kullanıyorum çığlık kıyamet kavgalar böylelikle bitiyor 😄
2erkek1kiz HacerEnfal ayy canım Allah yardımcın olsun ama sılıkonlar çok canını acıtır bebegın ağzı ile temas etmedıgı için direkt bende kullandım hep yara olmuştu 😓 sana gümüş kapak öneririm yani sürekli göğüs ucunu yumuşak tuttuğu ıcın bebek daha ıyı kavrıyor hemde süt doluyor o kapağın içi göğüste yara olmuyor. Göğüs ucum 3. Gebeligim hala yok ama bebegın ağzına kahverengi kısmın tamamını yerleştirirsen zaten o damağına dayadığı için ucu olsada olmasa da emıyor yani benim öyle oldu en azından 🥹
Busraabtb Bunun için şırınganın ucunu kes kestiğin taraftan geçir çekme yerini sonra da göğüs ucunu şırıngayla çek böyle böyle ucu geliyor
GizeemArslaann Ben daha doğum yapmadım ama bende de var aynı sorun. Ben şimdiden wee markasının göğüs ucu çıkarıcısını aldım, baya işe yarıyor