Leyla0406 Merhaba kızlar💕 Böbrek genişlemesi olduğu için böbreğime stend takıldı , fakat böbreğimde acayip ağrı var, normal mi? Gece gündüz ne yapsam da acı içinde kıvranıyorum☹️ -
Hatice--- Leyla0406 bende yaşadım genişleme ama haftam sonlara doğru dayanılmaz oldu iğne ilaç sabrettim önerdiler taktırmadım dayanırım diye teyzemin gelini taktırmış ağrıları geçmiş bence kontrole gidin geçmezse
kaju765 Hatice--- merhaba benimde sag böbreğim de baya bi genisleme vardi bende taktirmamak icin sabrediyorum çok şükür biraz düştü ama hala genişleme var yani 35 inci haftaymdayim bebek özellikle saga vurunca nefesim kesiliyor dizimin bağları çözülüyor o acıyı anlatamam doktora söylüyorum normaldir bebek büyüdü hareketleri acitir diyoe ama benim böbreğime vurunca sadece canım acıyor sizdede bu oldumu hiç
Hatice--- kaju765 evet o acıyı iyi bilirim şimdiki hamileliğim de en çok idrar tutmamayı geldiği anda tuvalete gitmeyi bol su içmeyi bir de soluma yatmayı aksatmıyorum benim de sağ böbrekte oldu sadece o tarafa tatmayın elinizden geldiği kadar doğumdan sonra düzeliyor
kaju765 Hatice--- peki kaçıncı haftanizda doğum yaptınız bu son haftalarda olan ağrılar erken doguma sebebiyet verdimi sizde
Hatice--- kaju765 verdiği zamanlar oldu 29. Haftada falan sancı çekiyordum ama sorum iğne ilaç derken 38 de geldi sancı olduğunu anladığınız anda hastaneye gitmekte fayda var normal olmadı sancım vardı açılma olmadı 3 cm de kaldı sezaryen oldum