Denizs16 SeymaSimsek malesef bende de aynı şikayet var midem normalde de hassastır bu haftalardan sonra mide yanması arttı arada bulantı oluyor. Uyku tutmuyor bazen haliyle ama yapacak pekte bir şey yok soon günler sabredeceğiz🙏🏻🥰
Birminikannesi1 eveb19 hareketler bütün hızıyla devam ediyo hatta gitgide daha da şiddetlendi hiç durmuyor 😅 derin uykuya dalamiyorum sürekli uyanıyorum onun dışında gayet iyiyim enerjim yerinde senin 🥰
tugbakguns Ben de 30+6 dayım her gün başka ağrım oluyor ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum midem çok rahatsız yanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ancak gündüzleri biraz uyuyorum valla sanki zaman da geçmiyor bir an önce geçse diyorum
Denizs16 tugbakguns mide yanması hepimizin genel sorunu sanırım ya😢 gece uyuyamadım sabah erken kalktım midem yanıyor üstüne bulantı yapıyor bugün doktor kontrolüm var bende doktoruma söylemeyi düşünüyorum
Eminefidan Son 74 🌸 sabhlari kalktigimda el parmaklarim çok ağrıyor iki gündür . Akşamları da topuklarima basamıyorum ağrıdan tabi bel ağrıları da oluyor🤦🏻♀️ çok şükür bunun dışında bı sıkıntım yok 😊 kızıma kavuşacağım günü bekliyorum 🌸
Denizs16 Eminefidan çok az varmış aramızda😌 bende mide yanmaları ara sıra mide ağrıları olmaya başladı. Uykuda dönmek zaten işkence🙃 her şey yavrularımız için🥰
Minikmucizelere svg46 benim simdilik geciyo gene de bi kac haftaya hic gecmez artık kesin😅hastane çantasını hazirladiniz mi
Defnes-Mom Bizim de şafak 69 ☺️ Serklajla yatıyoruz 1 aydır. Herşey yolunda çok şükür. Yatmaya devam ediyoruz