Cigdem61 Alyaveannesi şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız? Eğer şeker yoksa genetiktir eşiniz veya siz iri doğmuşsanız o da iridir 🤗
ArslanlardanEsra Alyaveannesi ben 29+6 da gitiğimde 1500 gramdı ve doktor iri dedi. Seninki daha da iri olmuş oluyor ama bi sıkıntısı yoksa doktorunun söylediği birşey yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bskrt Alyaveannesi bişey olmaz benm 31 de 2400dü :) şekerim de yok bakıldı, vitamin de kullanmıyorum , genetik etkili diyor doktorum sen yemesen de o alacak kafana takma
ArslanlardanEsra Alyaveannesi yok canım aksine şekerim düşük iyi beslenmiş kereta😁 umarım normal doğuma engel olmaz 😕
Mrvdgclk 31 haftamda gittiğimde 2054 gr çıkmıştı doktor normal olması gerektiği kiloda dedi ee kızlar bide ultrasyonda fazladan çıkıyo bence iri değiller olması gerektiği kilodalar
Bskrt Alyaveannesi iki farklı doktor teyzeme bebek 4.5 kg normal doğuramazsn, kafası da iri dediler Şeker hastası olabilir bebek dedi 37.haftada aldılar 3100 gr doğdu 🙄 Sonra da diyorlarki ultrasonda 500 grama kadar yanılma payı olabilir
Alyaveannesi Bskrt moral bozmamak lazim o zaman rabbim butun bebeklerimizi korusunn saglikli sihhatlii kucagimaza almayi nasip etsin insalah
Alyaveannesi Cigdem61 ilk basta doktor gerek yok diyete sen kendini koru uzak tut sekerden ekmekten dedi oyle yaptigim halde gene ayni simdide diyete basliyacaz diyo doktor
Cigdem61 Alyaveannesi benimde 24. Haftamda 50 mg yükleme yapıldı. Yüksek çıktı değerim. Direk endokrine gittim o da diyetsiyene yolladı diyet yaptım ve açlık tokluk değerlerimi takip ettim 10 gün. Normal çok şükür değerlerim diyete devam ediyorum ben kilo veriyorum ama bebek yine iri 1 hafta falan önden gidiyor.
Despinaa Alyaveannesi canım ben bugün geldim doktordan 30+3 doktor 2 kilo 4 gr dedi iki hafta önden dedi sen şeker yüklemesi yaptirdinmi nasıl cikti
Alyaveannesi Despinaa seninde cok canim kilosu sendede seker var buyuk ihtimal bende seker cikti kendim dikkat ettim olmadi simdi diyetisyen esliginde yapmam gerekiyomus