Merhaba benim gibi bu hastanede bu durumu yaşayan var mı merak ettim dün geceden beri geçmeyen kasık ağrım var gündüz biraz iyi oldum akşam yeniden başladı bizde acile gidelim dedik önce yeşil alana yönlendirdiler doktor enfeksiyon olabilir dedi kan idrar verin dedi ben kadın doğuma gitmem gerekmiyor mu dedim enfeksiyonsa onlarda aynı şeyi verecek dedi neyse verdim tahlilleri 2 saat çıkmasını bekledim çıktı sonuca bakıp idrar enfeksiyonu olabilir dedi bi toz şase verdi yine sordum kadın doğuma geçmemiz gerekmiyor mu ultrasonla bakılmayacak mı dedim gerek yok dedi ilacı verip yolladı şaşırdım yani bebeğim şu an iyi mi bilmiyorum normalde hamile kadınları tahlilleri verip hemen ultrasona yönlendirmezler mi pendik araştırmaya gittiğimde hep böyle oldu. Tuhaf olanda enabızdan sonuçlara baktığımda idrar testimde bütün değerlerim normal gözüküyor pozitif bi değer yok yani doktor tahmine göre mi hareket etti anlamadım. İçim hiç rahat değil yani bu hastanede böyle durum yaşayan oldu mu ? 16+2’yim