Kbraozdemir0206 Evett 34 haftaya giriş yaptık ve bu hafta itibariyle bebek sanki cigerlerime daha çok baskı yapmaya başladı nefessizlikten uyuyamyrum yatınca sürekli nefesim kesiliyor varmı yaşayan 🥹🥹
Nesfur41 Kbraozdemir0206 Bende 34 4 oldum ayaklarını kaburgama sokuyor resmen sırt ağrısından yatamıyom 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️gece 6 7 kere çişe kalkıyom uyku kalmadı 🙅♀️🙅♀️
Kbraozdemir0206 Ankara-58 ayy ne yastık ne başka bsey asla fayda etmiyor bı haftadir böyleyim ama iki gündür arttı
annesinincivcivi1 Nesfur41 ya gerçekten bu idrar olayı berbat damla damla geliyor ama insanı rahatsız ediyor diyor kalkıyorsun mecbur
Nesfur41 annesinincivcivi1 Bende damla damla da değil bildiğin hiç işememişim gibi şar şur 😂😂😂😂 damla damla olsa valla kalkmam orkid koyar altıma yaparım 😂😂😂😂 o kadar bıktım 😂😂😂
Tokyobtl Ben hiç mi hiç uyuyamıyorum gözüme uyku dahi girmiyor sabahlıyorum sabahta 9 10 anca zarzor uyuyorum 11 12 de geri kalkıyorum artık bu durum beni yoruyor ölü gibiyim enerjim olmuyor keyfim olmuyor ne kadar sürecek böyle bilmiyorum
Kbraozdemir0206 Tokyobtl yani bol bol uyu diyorlar ama uyku smdiden kalmadı doğunca nasıl olucak 🙄🙄🥹🥹