Ela523 İkisi arasında kaldım. Babyzen daha kullanışlı geldi ama tek yönlü yani kendinize dönük kullanamıyorsunuz ana kucağını çıkardıktan sonra.
ececan2006 Ela523 cybex balios s lux kullaniyorum cok memnunum, simdi oglum 18 aylik oldu 1 aydir babyzen yoyo kullaniyorum, yeni dogdugunda vs kullanim icin cybex cok iyi bence, babyzen yoyo da cocuk buyudukten sonra annenin rahati icin iyi
ececan2006 Ela523 suan oglum 17 aylik artik sorun degil ama baslarda cybex olmasaydi kesinlikle sorun olurdu gormek istiyordu cunku beni hemde ruzgar vs ayarlamak daha rahat cift yon cok onemli bence
ececan2006 yusram68 yok birakmadim da yoyo suanda daha pratik geldigi icin birde kardesi olucak obur ay balios u kucuk icin yoyo yu buyuk icin kullaniyorum
ececan2006 yusram68 balios yeni dogan ve ileriki donemler acisindan cocuk icin rahat 3 yasa kadar cook rahat kullanilir, yoyo da yeni dogan icin degil ama ilerleyen donemler de anne icin cok rahat ve pratik, yani bence ikiside cok guzel bebek arabalari tercih meselesi ☺️
yusram68 ececan2006 isteeee. bu zor bir secim. ya balios ve puseti dunyaaa para yada yoyo + yenidogan paketi oda dunya para ama sonunda balios gibi buyuk bir sy degil yoyo gibi kucuk bisey kaliyor elinde