OznurSlmz1 Merhaba. Bugün çatı muayenesi oldum. Çatım normalmiş. Ama doktor yoğun yeşil kokulu akıntı var diye fitil yazdı. Son haftalarında bu sebepten dolayı fitil kullanan var mı? İlacın adı da GYNO-LOMEXIN bu ilacı kullanan var mı?
perosy OznurSlmz1 28+5deyim benimde aynı şekilde yeşil akıntım var diye verdi geçtiğimiz gün hamileliğimin başından beri aynı dertle uğraşıyorum bir kere daha kullandım ne faydasını gördüm ne zararını😬
annesininaski_ OznurSlmz1 Geçmiş olsun benim de yoğun yeşil akıntım var. Daha dra gitmedim neden kaynaklanıyormus Dr söyledi mi
OznurSlmz1 Hiçbir doğum belirtim yok bu arada. Çatımın dar olup olmadığını öğrenmek için istedi doktor çatı muayenesini.
perosy OznurSlmz1 evet aynısı ilk zamanlar tekli olarak kullanmıştım şimdi ikili olarak verdi ilkini Salı kullandım ikinciyi cuma günü kullan arka arkaya kullanma dedi doktorum bana
OznurSlmz1 perosy hmm anladım. Üstüne de yazmış eczacı. Aksi söylenmediyse 3 gün arayla birer tane kullanın diye.
OznurSlmz1 annesininaski_ söylemedi benim de sorma fırsatım olmadı. Devlet takipliyim çatı muayenesi yapan ebe kağıda yoğun yeşil akıntı yazmış sonra doktora gittim o da başka hastalara bakıyordu direk ilacı yazdı gönderdi🤷🏻♀️ Ama yarın sağlık ocağındaki ebeme soracağım
Memolininannesi annesininaski_ yogun yeşil kokulu akıntı enfeksiyon ya da mantardır zaten verdiği fitilde mantar fitili
OznurSlmz1 annesininaski_ sordum genital enfeksiyon olabilir dedi doğuma veya bebeğe bi zararı olmaz yinede fitili kullan dedi