Kanalize Kızlar benim bebeğim 29 günlük meme reddi var mama içiyouz biberona alıştık anne sütünü sağarak veriyorum benim sorum her gün tek sağımda 50 cc süt çıkıyor zamanla sağım sütü gerçekten azalır mı neden azalır bestlak damla kullanıyorum ama hep aynı miktar çıkıyor
Feyzabeyoglu Kanalize tecrübe etmedim ama bende azaltir diye duymuştum Sagimla zamanla azaliyormus Silikon ucla emzirmeye calisin. O zaman biberon zannediyolar emiyolar
Kediannesi1 Kanalize ben 23 gündür sağıyorum azalma olmadı 3 saatte bir 15 dk bir göğsümü 15 dk bir göğsümü sağıyorum bazen 20 dk yı buluyor bu yöntemle deneyin bir de denemediyseniz bir de tatlı ve su tüketin
1kucukbaby Kanalize 2 aya yakın sağdım 2 aydan sonra bebeğim emmeye başladı çok şükür süt yapan içecekler kullan faydası olur
BtlTk Kanalize Öncelikle biberonu bırakın. Mamayı eds yöntemi ile verirseniz hem sütünüz artar hem mamayı da zamanla bırakabilirsiniz
Kanalize Kediannesi1 yöntem çok güzelmiş ama fırsatım olmuyor ki o kadar bebegime tek bakıyorum tek sefer ancak fırsat buluyorum ama denemeye çalışacağım 🫶🏻
Kediannesi1 Kanalize anladım benim bebeklerim yoğun bakımda tabi vaktim var da eller serbest makina aldım ben geldiklerinde zorlanmamak için
1kucukbaby Kanalize ebebekte malt var 24 alıp 12 ödüyorsunuz o çok faydalı onu tavsiye ederim hala da severek kullanıyorum
BtlTk Kanalize Biberon kullandığınız için çok yüksek ihtimal meme reddi yaşıyorsunuz. Biberona alternatif olarak şırınga, kaşık, küçük bardak, kaşık biberon, eds vb bir sürü mama yedirme yöntemi var 🌸
Kanalize BtlTk biz artık geç kaldık sanırım bilemiyorum 🥲🥲 tecrübesizliğime ve sütümün gelmemesine bağlıyorum
BtlTk Kanalize Hayır daha 1 aylık bebeğiniz hiç geç değil. Yerinizde olsam bir emzirme danışmanından destek alırdım 🌸