Kizaniminanasiyiim Sakarya medarda detaylı renkli ultrason fotoğrafı veriyorlar mı ya çerçevelettirmek istiyorum
Zzz11 Kizaniminanasiyiim ben Aslıhan hanıma gidiyorum 20. Haftadan beri her muayenede renkli fotoğraf veriyor. Hatta her seferinde 2 fotoğraf veriyor. Diğer doktorlar hakkında bilgim yok
Zzz11 Kizaniminanasiyiim Burak bey hakkında bilgim yok ama hastanede veriliyor sonuçta o da verir diye düşünüyorum. Detaylıya medarda mı gireceksiniz
Kubrakrdag Kizaniminanasiyiim istersen verir renkli fotoğraf vermeyene gitme Sedat Umur Tuba düzcanı şiddetle tavsiye ediyorum
Merfakts Kizaniminanasiyiim detaylı ultrason alt kalttaki bölümde yapılıyor bana dörtlü ultrason fotoğrafını verdiler. Burak bey de muayenelerde renkli ultrason fotoğrafı veriyor
Zzz11 Kizaniminanasiyiim benim böyle bir talebim olmadığı için sormadım ama alacaklarını pek sanmıyorum
Esraabbaa Kizaniminanasiyiim pandemiden beri sezeryan doğuma almıyorlardı normal doğuma alıyorlardı. Ben de ablamdan biliyorum şimdi sormadım ama bi dahaki kontrolde sorarım unutmazsam