dilek6 Selam kızlar sezeryan için gün aldıktan sonra daha öncesinden doğumu başlayıp sezeryan olan var mı hiç denk gelmedim 😃 benim son 10 gün kaldı aşırı merak ediyorum 🐣😅
Gamzeli63 dilek6 4 yıl önce yengem o şekilde sezeryanla doğum yaptı ilki de sezeryandi ama belirlediklerinden gunden once aniden kasilmalari ve sancilari olunca acilen alındı
NewMomm1 dilek6 kasılmalarım vardı kahverengi akıntım oldu hafif karnım semsert oluyordu bir andaa. Bebeğimin gelişimi de haftasına göre 2-3 hafta gerilemişti 39 haftalık doğurcaktım 37+6 haftalık doğurdum😂
dilek6 Gamzeli63 ya benim 2 gündür aralıklı olarak aşırı sancı ve baskım oluyor doktor 18 Aralık diye gün verdi bende aşırı baskı yaşıyorum eşimde sen erken den doğumun olsa nasıl olacak diyor 😅 devlet takipliyim ya pekte denk gelmedim bi olay o yüzden çok merak ediyorum 😊
fatimaaaakrc dilek6 bende aynıyım 18 Aralık verilen tarih……… Tam 38+1 oluyorum o gün ya sizin? Erken olursa kuvez olur diye çok korkuyorum
alynozds Muhtemelen bende öyle olucam bazı sebeplerden ve hislerimden birde doktorum 39da alıcakmış doğuma bana geç geldi biraz burda durayım da deneyimleri okuyayım 😂
dilek6 alynozds benim doktorum 38+3 gün verdi ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve bu konuda tecrübe edinmiş kişilerin yaşadığı durumu çok merak ediyorum nasıl ne sorunlu gittiler nasıl sezeryan oldular merakla okumak istiyorum 😅
Nurr29 alynozds benimki de 39da alacağım diyor ama bana geç geliyor şuan 38+1 iz ve bebek her an doğacakmış gibi hissediyorum 😂
mhmtsmy alynozds benim Dr um da normal yap diyor ama sezeryan da istesen 39 dolar öyle alırım diyor 39+1 ,39+2 gibi…bana da geç geldi genelde 38 de alıyorlar ya ,ama ne kadar dursa o kadar iyi tabi.bakalım erkende gelebilir belli olmaz
analique5306 alynozds Neden geç olsun içerde ne kadar dursa o kadar iyi… Benim ilkinde baş çevresi büyük olduğu için ve kilodan mecburi sezaryen oldum zaten doğum kanalına da girmedi bebek baş çevresinden dolayı ama sezaryeni de 40.haftada oldum doktorum riskli gebelik uzmanı ve erken almayı asla istemedi kilosu 4ü geçtiği halde
dilek6 NewMomm1 ayyy aşırı heyecanlı ve stresli olmuş 😅 kahverengi akıntı dedikleri nişan oluyor değil mi
Sadiye4774 dilek6 Benim doktorum da 38+3 e gün verdi ama ben erken doğuracağımi düşünmüyorum. Her çocuk aynı olmaz elbet ama kızımda normal doğum istediğim için kalp atışı düşünce 40+2 de acil sezaryane alindim. Bunun erken geleceğini düşünmüyorum
Merve1616 dilek6 İshal ve kusma şikayeti ile hastaneye gittim.Bebegimin kalp atışları yüksek çıktı ritimde sıkıntı vardı nst de. Yatisim yapıldı.Ertesi sabah doğum oldu 37+3 te
Feyzabeyoglu dilek6 beeeenn İki cocugum da sezaryen günü öncesi dogduu Sancilandigim icin En son 4 aralikta yapcaktim dogumu 28 kasimda yaptim sancilandigim icin
dilek6 Feyzabeyoglu yaa benim ilk sorunsuz verildiği gün doğdu ama bunda aşırı kötü his ediyorum aralıklı bi kaç gündür sancım oluyor ve paniklemek istemiyorum acaba olur mu öyle bi durum diye merak ediyorum 😊
dilek6 Ysmmn suyu nasıl anladınız daha doğrusu ben yoğun ıslaklık oluyor deyince normal diyorlar da şimdide 6 gün sonra son bi kontrol için çağrıldım
Melike3406 Ysmmn suyunuz nasıl sızıyordu bende 38+1 ve iç çamaşırım ıslanıyor bu sızıntı mı ve belim kasıklarım çok ağrıyor bebeğin hareketleri az
Feyzabeyoglu dilek6 sancin varsa ihmal etme doktora git. Ne zaman gelmek istiyorlarsa geliyorlar yapacak bsiey yok😅
Ysmmn dilek6 sürekli iç camasirim islaniyordu normal akıntı gibi değil direk anlasiliyo baya fazlaydı
Rumiks Bende tarih aldım 12 Aralık ama bugün sancim olduğu icin hastahaneye gittim çok hafif sancilarimin olduğunu bekleyebildigim kadar beklemem gerektiğini gece sancim artarsa gelmem gerektiğini söyledi ilginc
dilek6 Merve1616 ya rabbim size bağışlasın sağ Salim almışsınız kucağınıza siz baya sorun yaşamışsınız gibi 🙏🏻❤️🩹
dilek6 fatimaaaakrc benim 38+3 oluyor Doktora erken olmaz demi hocam dedim oda 38 itibari ile sorun olmaz dedi benim 2 sezeryan bide 12 ay dolmuştu kızımın hemen hamile kaldığım için dikiş yerlerim den ötürü çok uzatmıyorlar 🙏🏻