merhaba bende Gaziantep şehir hastanesinde dogum yaptım. temizlik bakımından hemşire bakımından çok güzel başka da bir şeyi güzel degil doktor ilgisi sıfır beni iki gün oyaladılar sezeryan için doktor bana 7 Aralık perşembe günü gel dedi gittiğimde doktor yoktu tahlilleri yaptırdım çıktım cuma günü gittim bu sefer doktor dedi ki başka doktor yapsa ameliyatını olur mu bende dedim ki hemen yapacaksa tamam olsun ama dedigi doktor da yapmadı ameliyatı ameliyatta o gün nöbetçi olan doktor yaptı ve akşam saat 8 de yaptılar hep dediler ki bekleyin bekleyin şimdi yapacaklar şu saatte yapacaklar akşam 8 e kadar aç bıraktılar sırf ameliyat için artık ben eve gidecektim damar yolunu çıkaramaya gittigimde doktor gelmişti doktorla biraz laf dalaşına girdik ve sonra da ameliyat oldum ama ben biliyorum ne çektiğimi doktor ameliysta giriyor ama dikişleri doktor atmıyor hemşire atıyor yada benim ki öyleydi bebegi de göstermediler bana alıp götürdüler muane ettiler topuk kanı aldılar ben ameliyattan çıktım odama geldim benden yarım saat sonra bebegi getirdiler tabi o arada eşime sürekli diyorum git sor bebek nerde diye eşim gidecekti ki bebegi getirdiler kıyafet yok bir şey yok bebegin üzerinde bir hastane çarşafından başka öyle getirdiler biz giydirdik bebegi eşimi de yukarı bırakmadılar sadece görüş saatinde başka yok yukarda beklemesine bile izin vermediler. daha sistem oturmamış tam anlamıyla pazar günü taburcu oldum ama doktor ilaç bile yazmamıştı demişti ki benim hastane de oldugum gün gelsin muane edip öyle ilaç verecekmiş ben nakozun etkisinden kafamı kaldıramadıgım için onu beklmeden acile gitmiştim.