-05-04-20- 12+1 deyim. Yaklaşık 1 aydır geçmeyen mantarım var, doktor sirkeli su ile yıka dedi ama bi faydasını görmedim. İlaçta yazmıyorlar. Önerisi olan var mı acaba? En çabuk şekilde nasıl geçer?
zehruss -05-04-20- sirkeli suyla her girip cikmanda yıka bide bana fitil vermişti üç gün arayla kullandım iki tane amaa ben ondan önce sıcak suya karbonat döktüm onla yikadim üç dört defa yaktı canım çok acıdı ama geçti
Nur_50 -05-04-20- canım ev turşusu ve ev yoğurdu tüket birde sade kefir iç doktorum demişti bana ben öyle düzeldim birde banyo tuvaletten sonra orasını ıslak bırakma iyice kurula günlük ped kullanma kilot ütüle giy.
AleynaResul -05-04-20- batikon falan sürün bende de var ilk zamanlar yakıyo sonra sonra iyi geliyo 2 günde geçti benim
-05-04-20- zehruss doktorum daha ilaç önermedi ama kullanmak için doğru bi hafta mı acaba? Çünkü artık çok rahatsız etmeye başladı
-05-04-20- Rozalii-67 gebelikte mantarın normal olduğunu ve bir litre suya bir bardak sirke konulup o şekilde kullanılabileceğini söylemişti ama benim canımı yakıyor ben yapamıyorum bebeğe zararı olsa önermezdi sanırım
Rozalii-67 -05-04-20- doğrudur bende fitil kullandim etki etti ama şimdi yine başladı akıntım basım belada bu rahatsızlıkla bıktım artık
-05-04-20- Nur_50 şuan mide sorunlarım çok fazla, turşu yedikten sonra ekşime oluyor o yüzden yiyemiyorum. Çoğunlukla yoğurt yemeyi tercih ediyorum
-05-04-20- Rozalii-67 doktora sormadan kullanmak istemiyorum ama yazmazsa artık en son kendim gidip alacağım
Rozalii-67 -05-04-20- artık bıktım bu enfeksiyondan gebelikten önce soğan maydanoz kürü kaynatıp içiyordum tertemiz oluyordum ama şimdi gebelikten dolayı içemiyorum yoruldumm artk günde kaç defa iç giyimimi değiştiriyorum
Ozlemkaan Ya bende de bir haftadır aşırı kaşıntı falan var büyük ihtimal bende de mantar var geçiyor mu bu kızlar valla artık psikolojim bozuldu kaşımadan duramıyorum öyle tatlı kaşındırıyor ki namussuz kaşıyınca da kanıyor artık 😔
-05-04-20- Ozlemkaan doğal yollarla da geçiyor ama benim geçmedi bi zamandan sonra gerçekten rahatsız etmeye başlıyor, ayrıyeten fitil var geçirebilcek olan
Ozlemkaan -05-04-20- pazartesi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek inşallah geçer hiçbir kadın yaşamasın bunu ya