Ysn Son dönemlerde idrarınızı tamamen boşaltip sanıp tekrardan geldiği oldu mu sabah böyle bisey yaşadım acaba idrar miydi su muydu kafama takıldı
Firdevsyilmaz Ysn aynı şeyi dün gece bende yaşadım ve 10 saniye önce post açıp başımdan geçeni anlattım bnde bu soruya cvp arıyorm idrar bitio tam kalkckkn su akmaya devam edio neden acaba 😳😌
fatmanurkantar Ysn 10 dakika içinde 3 defa gittim ve azar azar yapmadım doktorum suyun istemsiz geleceğini ve hani sonrasında çamaşırımda ıslaklık devam edeceğini söylemişti birden kesilme olmuyormuş tabi siz yinede takipte kalın şüpheli bir his var ise doktorunuza sorun
Pamugumgeliyor Ysn oluyo cankm, ben klozet kullanamiom fobim var, diger tuvalette yapiom, tam idrarimi yapiyorum bitti diorm ayaga kaliyorum karnim tekrar idrar torbasina baski yaptigi icin bitmemis gibi hissedip rahatsiz oluyorum.
Muhammedamine Ysn ben 2 haftadır bu durumu yaşıyorum tamamen bitmiyor aslında bitiyor ama o his geçmiyor tekrar tuvalete gittiğimdede damla şeklinde idrar geliyor . Ben gidip idrar tahlili verdim enfeksiyon vardı bende ilaç kullanmıştım işemi yaramadı diye düşündüm ama sıfır enfeksiyon . Devlet hastanesine gittim oradaki doktor bana bu baskının son haftalarda normal olduğunu üşütmemeye çalışmamı söyledi 37+1 haftalık hamileyim
Elaylama Ysn benim son haftalarda değil heppp oluyor. Bi gün evde giycek don kalmamıştı sonra ped kullanmaya başladım 🙊 Ama öksürünce hapşurunca oluyordu benim.
Deletedmom411 Ysn geçmiş olsun canım büyük ihtimal ondan oluyor bol su iç inşallah çabuk atlatırız erken doğum riski yaratıyor Allah korusun
fatmanurkantar Ysn içiniz rahat etsin gidin inşAllah korktuğunuz bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 🤲🏻
reinamm Ysn 😂 vala bu bebekler insanlıktan çıkardı bizi😂 çişimizi bile tutamıyoruz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Muhammedamine Ysn sen 37. Haftada doğum yapacaksın zaten sezeryanla değilmi ? Kaç haftan kaldı bakalım yada kaç günün kavuşmaya evladına 🤗
Mavi20 Ysn kaç kez bitti diye kalkıp altıma işedim ay 😂 kiloduma damla damla süzüldüğüne şahit oldum 😂😂😂
Muhammedamine reinamm sende kendini koklayıp duruyormusun 🙈 sanki ben hep çiş kokuyorum 🤪 Psikoloji alt üst