Bbk88 ayni seyi bana da soylediler. Ben doktora ilk gittigimde 1 yillik evliydim bi kac ay daha dene dedi denedik olmasi ki 1 yil boyunca zaten denedik neyse ilk olarak yaoacagimiz herseyden once rshim filmi cekicez dedi ilk olarak omu gormek lazim dedi cektik ertesi ay kimyasal gebelik yasadim. Rahim filmindede sag tupum yapisikdi acildi ama. Kimyasaldan sonra doktor bana 6 ay deneyin dogal yolla sonra gelin olmassa tekrar rahim filmi cekeriz baktik yine tikali demek ki senin tikanikligin tekrarlayabilen bi turden felan dedi denedik olmayinca ikinci hsg yi de cektik yine tikali cikti felan. Yani ben bosu boşuna 6 ay kaybettim o zaman. Ne vitamin verdi ne baska bisey. Olcak olsaydı dogal yolla zater 1 bucuk yilda olurmus sen ne diye beni o kadar bekletiyosum neyse ben suan ki doktoruma gitmeye basladim klomen catlatma ifnesi oldum iki kere ama ikisiindede kist oldu kist olunca ben ara cerdim cok yorulmustum. En son ocak ayindacgittim doktoruma eyluldede reglimi bekliyodum asilama deniyelim dedik ama gel gor ki ahustosta hamile kalmisim. Bak ortada bi sorun varsa once o kaldirilir sonra ilacli tedavi olunur baktin olmuyo bi kac ay ara ver sonra tekrar basla tedaviye kaldigin uerden devam et. Herkezin asil sirunu zaten stres kafasina takiyo olmasi ben bunu kendim yasayarak gorerek farkina cardim ben eylul de 3 seneyi doldurduk evliligimiz aylardir dnedik olmasi klomen kullandim olmadi rshim filmi cekildim gebelik yine olmadi derken bu sene ocak ayindan sonra hic gitmemisken bi asilama deneyelim dedigimiz ay hakile kaldim o ay hic bi sekilde cocuk olsun diye iliskiye dahi girmedim cunku asilama yalicaz o zaman hamile kalirim kesin diyodum ama aşılamaya gerek kalmadan olmus zaten. Reglim gecikip kan verince anladim hamile olduğumu. Emin sagliklsal ne sorun olursa olsun stres cok cok onemli pkosu olanlar dahi dogal yolla hamile kalabiliyo tupleri tikali ama cok az bi aciklik olan yerden dahi hamile kalan insanlar var. Onemli olan aslinda kafanan takmaman lazim kafana takmayinca oluyo cunku. Bak ben sana diyim mi ne olucak klomen sende de ise yaramicak belki kist yapicak orasini bilemem ama cok gereksiz bi ilac. Yumurtlayanilen yani yukurtlamasinda bile sorun olmayan insanlara veriyolar kist felan oluyo benim yumurtaliklarimda yunurtlamam da hic bi sorun yolti dollenebilcek boyuta geliyodu kendi kendine klomen bana iki kere kist yalti bosuna zaman kaynettim zamaninda. Cogu kiside faydasi olmuyo bu ilacin malaesef ama umarim sende ise yarar kuuzm unutma stres yapma aklima getirme bunu hic iliskiue zevk icin girmeye çalış