Meltem553 Gebeliğimin 18. Haftasındayım erkek bebek annesi olucam inşallah yaklaşık 10 gündür bir kalça agrısı var ayağım tutmuyor yerimden kalkamıyorum agrım çok ayağım kırıkmış gibi napcagımı sasırdım benim gibi yaşayan var mı hastaneye mecbur gidicek miyim
Meli Meltem553 bende ilk üç ay içinde olmuştu kuyruk sokumuma ağrı giriyordu yinede doktorunuza danısın Belki magnezyum falan eksktir
Serpil321 Meli yaaa bende de bir haftadır ağrı var 34+2 tüm bende siz neler yapıyorsunuz agrilariniz icin
Meli Serpil321 ilk üç ayki kuyruk sokumu ağrım kendiliğinden geçmişti doktorum normal demişti , bende şuan 34+6 yım belim ve yanlarım ağrıyor üç gündür çarşmba doktora sorcam bide toplanıyor bebek sık sık bi yere sizdede oluyormu
Serpil321 Meli olmazmi hemde nasıl sertlesiyo bide doktora gittim sancim varmış her hafta nts bağlanıyorum
Meli Serpil321 sanırım benimde var çarşmba günü çıkcak inş ulturosana iki defa girmeyeyim diye eşimin iznini bekliyorum görmek istiyor cok🤦🏻♀️ peki doktor sancıyla iligli bişey dedimi? Yalancımı gerçekmi😬
Sabia Bende de oldu geçen kuzum.21+3 günlük erkek bebeğe hamileyim. Sıcak su torbasını tam kalçamın yan tarafına koydum 1 saat yerimden hiç kalkmadım ve iyi geldi.
Meltem553 Sabia gün boyu agrı devam ediyor ya sen gündür bir kereliğine mi koyuyorsun sıcak su torbasını
Bebeginehasret 18 haftaligim 12. Haftadan çekiyorum canm bi keresinde klozetten kalkamamistm o derece magnezyum ve kalsiyum verdi ishal yapiyo o yuzden 1 gun arayla iciyorum cok iyi geldi bana