1palyaco Ankara-58 evim dubleks yukarda klozet aşağı da alaturka var . Gün içinde hep alaturka kullanıyorum gece uyandığım da klozet .
Gozdecaner Ankara-58 alaturka alafranga olarak soruyorsanız eğer 5. Aydan sonra alaturka kullanabilen kadının önünde saygıyla eğilirim 😂
Gamzecanpolat Ankara-58 Lojmandani dairelerde ikisinden de var ama klozet kulanıyorum her gün yıkanıyor zaten
Yenianneperci35 Ankara-58 ben hala alaturka kullanıyorum ya🙈 tabii kendi evimde . Ama dışarıda mecbur klozetleri kullanıyorum
Gozdecaner Ankara-58 yok sağlık ocağında idrar testi verirken eğildiğimde küçük musluğa tutunup yeni doğmuş ceylan gibi dizlerimi titrete titrete anca kalkıyorum karnımdan benim için imkansız kullanmak 😭
Gsanalika58 Hamileligimin başından berli alayurka kullanıyorum teakwandocuda oldugum için esnegim :D 36 haftamdayım normal olcak :) egil kalk en güzel klozete gitmeyin pelvik kaslarınızı güçlendirin . Ben twerk çekiyorum :)
Ozr42 Evimde her iki tuvalet var klozet benim içim daha rahat . Diğerinde karnıma baskı oluyor. Canımı acıtıyor.