Zeehraaaa Kullandigim demir ilacından dolayı bu sorunu yaşıyorum ve tuvalete çıkana kadar çok zorlanıyorum. Vajinama kadar etkiliyor kabızlık baskı oluyor neler tüketirsem geçer
Gamzecanpolat Zeehraaaa Demir ilacı öyle malesef kefir için günlük probiyotik yoğurt yiyin kayısı incir falan
12345ipek Zeehraaaa valla canım 37 haftadayım en başından beri kabızım bu aralar çoğaldı yine kefir iyi geliyor bide yürüyüş
Zeehraaaa yarencaliskan diğerleri bulantı yapıyormuş cnm bu yapmıyor hemen kendime bol limonlu yağlı salata yapacağım yarın fayda ediyor azda olsa
yarencaliskan Zeehraaaa ilacın ismi ne canım oğlumda ben ferrum içmiştim ölüyorum sandım suan içtiğimde kabızlık yaşamadım birde devletin karşılamadığı bir demir ilacı daha var hiç sorun yapmıyor
yarencaliskan Zeehraaaa ben gyno ferro sanol kullanıyorum normalde her zaman kabız olurum beni kabız yapmadı
Aasdd 12345ipek sizinde dediğiniz gibi günlük bir çay bardağı düzenli tükettiğinizde kabızlık olmuyor bende çok şikayetçiydim
roseshah28 Zeehraaaa Olabildiğince aşırı su iç. Su içip ayakta dolan hareket et. Gaita yumuşayacak ve kurtulacaksın ondan. Lütfen dene ve gör