ikitosbikannesi_ Kızlar 2. Gebeliğim yaş 35 11 haftalık hamilelikte tansiyon düşüklüğü neden olur bilen yaşayan doktoruna danışan var mı? Beni bi aydınlatır mısınız?
asell13 ikitosbikannesi_ benimde sürekli tansıyonum düşük 10/6 çıkıyor çoğu zaman bayılacak gibiyim sürekli yapacak hiç bişe yok dengede tutmaya bakacaksın aç kalmayacaksın
Ankara-58 ikitosbikannesi_ benim koz kardeşim gebelik boyunca düşük hep ölçüm yapıyordu sıkıntı olmadı ilk başlarda düşüyordu 9 5 felan yukselmesinde
ikitosbikannesi_ asell13 benimde genelde öyle 10-6 hemen bi tuzlu ayran içiyorum yükselse bile kendime gelemiyorum gibi uyku bastırıyor 12-7 13-8 olduğunda da
asell13 ikitosbikannesi_ malesef düşük tansıyon öyle dengeleyene kadar benimde anam ağlıyor aç bırakmıyorum kendimi bide oğlana ders yaptırırken düşüyor tansıyonum idare ediyoruz böyle çat pat 😂
ikitosbikannesi_ Gulkar evet genelde sıvı kaybındanda da olabilir akşama doğru bırakıyorum sıvıyı belki ondan
Ckdsakgl ikitosbikannesi_ tansıyon problemım var bır ay tedavı gordum hatta ıkı kez tansıyon çıkmasından hastanelik oldum doktorum gebelıkte normal tansıyon 10-7 dedi bu bantta tutmaya çalısıyoruz ama genelde 13-8çıkıyor hergun tansıyon takıbı -+ilaç kullanıyorum 14ün üzerine çıkarsa hemen doktoruma gıdıyorum 10-7 normal yani gebelıkte normalden az dusuk çıkarmıs tansıyon bebeğe kan alsıverişi olduğu için 8in altına düşmeyecek 14ün üstü çok tehlıkeli
tugbadurmaz34 ikitosbikannesi_ doktora sordum erken haftalarda sıkıntı yok dedi ama düştüğünde 1 tane sade soda iç dedi aklında olsun
ikitosbikannesi_ asell13 bende öyle oğlanı ders kadar büyük değil 1 yaşında özellikle onu yürütürken vs daha çok halsizleşiyorum
asell13 ikitosbikannesi_ yüksek tansıyondan iyidir bana göre . Ben evdeyim zaten sürekli bi yere çıkmıyorum atıştırıyorum o yüzden
arse258 Benimde hep 8-5 9-5 o şekilde çıkıyordu doktorum bi sorun olmadığını vücudumun taşıdığını söyledi ama sürekli halsiz hissediyordum kendimi özellikle ilk aylarda
Blackkcat ikitosbikannesi_ 37yaşındayım ben de,benimde hep düşük daha az da olsa yükseldiğini görmedim doktoruma sorduğumda kalkarken dikkat et,yalnız kalma falan oldu ama yüksek olmasından iyidir dedi,düşük tansiyondan bayılmadığın sürece çok korkma dedi
Maryhoney ikitosbikannesi_ benim ilk gebeligimde tansiyon düşüklüğü sebebi ile 6 ay içinde 8 9 kez bayıldığım dilimin bogazima kaçtığı oldu çare bulamadım tuzlu ayran sık az yemek yemek gerekiyor şuan da olacak gibi oluyor 2.ye hamileyim ama evde bı oğlum olduğu için herhalde kendime çok dikkat etmek zorundayım