Gecemboncugumm allah yardimciniz olsun dogumumdan sonra ilk 3 gun yanimda refaktaci istedim sonra ben yapniz kalamk istiyorum dedim. Oglum 2 aylik sunnet oldu ondan sonrasinda kis ayinda olmamiza ragmen dus aldirmadan bir kez uyutmadim su an 1 yas 1 aylik dus almadan uyudugu tek gun asi oldugu gunler sebebi şu beebgi sallamama pispislama gerek kalmıyor karni doyup dus alip giyinip yatagina girince bir iki donmeye uyuyor uyku rutini yani. Hastalandi da bu arada ama dustan degil halasindan bulasti bir defa , bir kez babasi hasta oldu eve getirdi bulastirdi. Siz ten tene temasi anlatin yapin siz rahatlayacksiniz yavrucakta rahatlayacak onun sizin kokunuza ihtiyaci var. Gaz damlasi kullanirken lutfen kimyasal degil bitkisel olmasina ozen gosterin olur mh 💖 bende danisip istediğim de doktorun onerisi kimyasal bi damla idi arastira arastira bitkisel bir damla ile cozum bulmustuk. Beyaz gurultuyu deneyin onu sallamak yerine poposuna pispislayin. Hicbi cocugu banyo etmek hasta etmez. Ama iste buyuklere birsey diyemiypr insan 💖🙏🏼