Skb_krca Hamile annişler selam. 23 haftalık hamileyim Hastane çantası ve normal bebek alışverişi yapmaya başlicam. Trendyolda bildiğiniz uygun indirime giren ürünler varsa link bırakabilir misiniz yada market mağaza da olabilir. Şimdiden teşekkür ederim 🥰❤️
mombarbie_ Skb_krca link eklemesi malesef yapamıyoruz yasak fakat ürün olarak görsel eklemesi yapılabilir 😊
Skb_krca Gamzecanpolat Valiz çok mantıklı parça parça çanta taşımaktansa bi tane orta boy valiz alınır herşeyi içine hurçlarla ayırıp koymak daha iyi
Gamzecanpolat Skb_krca Hastane için orta boy valizim var yeterli olur anne bebek çantası da şu modeli beğendim atacağım şimdi
Skb_krca Gamzecanpolat Aaaa güzelmiş olabilir aslında neyse boşver büyük olsun zaten biz taşımicaz 😅😅
Aysegul1805 Gamzecanpolat attığın model güzel ama şöyle düşün bi yandan bebek arabası bi yandan bebek elde çanta taşımak zor olabilir. Sırta takılanlardan almayı düşünüyorum ben çantayı sırtıma takar kucağıma bebeği rahat alırım bebek arabasını rahat kapatıp açarım diye düşünüyorum
Skb_krca Gamzecanpolat Ama içine ne koyacaksın aldın mı eşyaları liste mi yaptın ben 23 haftalığım çok kişiye sordum ne almalıyım diye birsürü şey sayıyorlar 🥹
Gamzecanpolat Skb_krca Yani kocalar ne güne duruyor ayol biz memlekete gideceğiz 6 aylıkken bebek hem onun için hem de arabada yedek kıyafeti vs dursun dedim
Skb_krca Aysegul1805 Ama zaten biz doğumdan dolayı ağır taşıyamayız kim olursa onlar taşır yinede bilemedim
Gamzecanpolat Aysegul1805 Ben bebek arabası için almadım canım normal arabanın içine koymak için memlekete giderken vs sırt çantası sevmiyorum bebek arabasına başka alacağım
Skb_krca Gamzecanpolat Ay çok iyi olur internetten bakıyorum çok gereksiz anlam veremediğim şeyler yazıyor 😅 ilk hamileliğim 20 yaşındayım kafam allak bullak oldu ne alacağım bilmiyorum
Skb_krca Gamzecanpolat Aynen öyle taşısınlar biz 9 ay bebişi içimizde taşıyoruz bi süre çantaları beylere vermek lazım 😅😅
Gamzecanpolat Skb_krca Bu uygulamada da var ben de tiktokta bir hemşire anne vardı onun listesini ss almıştım fikir olabilir
Skb_krca Gamzecanpolat Blog tarafında mı ben 6 aydır uygulamaya bakıyorum bazı yerleri daha keşfetmedim🥹😅
Gamzecanpolat Skb_krca 3 nokta var ya canım daha fazla yazıyor orda ihtiyaç listesi var bendekini de atayım