Cantanem44 Kızlar başlıktan da anlaşıldığı üzere gün içinde birkaç kez çoğunlukla karnıma olmak üzere sanki iğne batırıyorlar dayanılmaz ağrı değil ama hissediyorum agrısını yaşayan var mı?22+5 haftalık gebeyim
Pinky86 Cantanem44 canim ben ara ara yasiyorum 31+0im, rahim buyudugu icin diye tahmin ediyorum. Sol kasigima sanki igne batiriyorlar gibi oluyor. 1 gun suruyor, ertesi gun geciyor. 4 kere falan yasamisimdir.
Hazinem Cantanem44 bnde 26+1 olduk bnm de aynı şey oluyor daha kontrol günüme de var birde kabız olduğum için sürekli büyük abdestimle kan geliyor bu hafta gidicem galiba ben kasılma oluyor zannedersem bu haftalarda
Cantanem44 Yarın sağlık ocağına 2.doz Tetenoz aşısı vurulmak için gideceğim gitmişkende idrar testi mi versem bilemedim ama enfeksiyon olsa kasıkta olmaz mı???
Esba2019 Canım bende de vardı ama doktorum kasılmalar var normal dedi ben 16 haftalığım 20.haftaya kadar sürer dedi ama sen yine de doktoruna bi görün istersen
Cantanem44 Esba2019 bilmiyorum canım sanki iğne batırıp çekiyorlar ortalama 2 dk anca sürüyor ama neden olduğunu anlamıyorum doktor randevum haftaya cuma😂
BusraTugay Cantanem44 bende 22+6 haftaligim bende de oluyor dün gece de aşırı şiddetli oldu 2-3 kere doktora da gitmedim korktum da ne yalan soyleyim sonra bebegim hareket edince rahatladım benim doktor randevum ay sonuna gitsem mi bi doktora diye düşünüyorum
Cantanem44 BusraTugay evet işte aynı acı demek ki normal tek biz yaşamamışız yaşayan arkadaşlarımız varmış biraz olsun içim rahatladı özellikle karında oluyor 😳
BusraTugay Cantanem44 aynen öyle de şiddetli olunca da insanın aklı kalıyor ya bisey olduysa falan diye benim ilk gebeligim ben daha çok strese giriyorum 😊
Cantanem44 BusraTugay benim ikinci ama düşüklerim var korkuyorum iğne batmAsı gibi olduğundan anlam veremiyorum 🤷♀️
Cantanem44 Hazinem bende de oluyor normal sanırım kızlar çünkü çoğu yaşamış yaşamamış olanlar yazsaydı bizde kendimizden şüphe ederdik ama Yok demek ki normal kabızlık bende de var 🙄
Herdem25 Arkadaslar vücudunuzu dinleyin ve ağrıları dikkate alın. Ben iki hafta önce mideme vuran karın ağrısı şikayeti ile acil gidip erken doğum riskinden ameliyathanede aldım soluğu...ağrı bahane oldu ortaya çıkmasına rahim ağzında kısalma varmış ve açılmamdan dolayı dikiş atıldı.. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
BusraTugay Cantanem44 doktora sormak lazım ben düşünüyorum gitmeyi neler neler görüyoruz valla psikolojim bozuldu artık 😀