Rohaaa Kizlar transfer sonrası 10. Günum test yaptım ve 1 dk içinde silik çıktı yanılma payı yok değil mi ilk kızım da da yaptım çıktı hmn ama bu tüp bebek olduğu için korkuyorum biraz çok sevinmeyeyim diyorum Aydınlatın beni lütfen 😍
Gizmooo Rohaaa hayırlı olsun canım benim 10 günden sonra yanılma olmaz pek Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🌸
Yasemin_bilgili Rohaaa evet silik gibi de değil çok belli çizgi, bence yarın sağlık ocağında ver kanını
Rohaaa Mer3459 ohh çok şükür gerçekten çok uğraştım mutlu olup sonra hüzünle bitmesini istemiyorum hatta eşim hariç kimseye söylemedim kanda çıkmasını bekliyorum 😀şimdi gelde bekle 😍😂
Rohaaa @MrsMommyy1 çok tsk ederim🥰😍 @ffckizannesi @Mervee__ cok tsk ederim ins pazartesi randevum var o gün vericem ama dayanamıyorum valla bian önce sonuca ulaşmak istiyorum 😀
Rohaaa Yasemin_bilgili evet silik çıkmadı İns pazartesiye kadar eşimin arkadsi götürecek güzel haber alırken maalesef iki gün önce aşırı fırtınadan arabamız pert oldu baya büyük agac aracımızın üstüne düştü gidemiyoruz suanlik ama olsn yine cana geleceğine mala gelsin tabi bklemek zorundayım maalesef 😔
Rohaaa Gamzecanpolat saol cnm Allah razı olsun ayy masallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli değil mi😍