Barabar Anneler ve anne adayları Yenidoğan için ne aldınız ve hangi siteden aldınız 0-3 ay kaç parça olmalı hiç bilemiyorum da ben 🤔 trendyolda hastane çıkışları var 8 10 parça vs 250 TL bu ürünler kaliteli kumaş oluyor mu acaba bana ucuz geldi de
Gamzecanpolat Barabar Trendyolda yorumlara ve yıldızlara bakın mutlaka hastane çıkışı aldım zıbın kısa kol uzun kol
Tazeanne68 Barabar ben e bebekten Bi tane 10lu aldım 5li veya 8li e bebekte 280 300 civarı idi çok güzel yumuşak ilk aylar cildi hassas olduğu için yumuşak biseyler almanı tavsiye ederim sonraki aylar için uygun şeyler alabilirsin hersey de çok artıyor başlasan bence iyi olur alışverişine diğer ay ile bu ay bile birbirini tutmuyor
Kelebek1_ Barabar lcw uygulamasına bakın bedenler var takımlar her şey indirim kupon geldikçe bir şey alın çok uyguna geliyor ben bi takım aldım ikinciyi sipariş ettim hatta
nazazra24 Barabar şu an 20 haftalığım cinsiyeti bu hafta öğrenicez cinsiyete göre yeni alma durumum var oğlum olursa abisinin temiz zıbın vs var hepsi ama yeni de almayı düşünüyorum bi iki takım daha ekstradan bezi ıslak mendili vs şeyler alıcam henüz bi hazırlık yapmadım 😂
Byzaaks Mart başı doğum olacak yarısı LCW,e bebek, instagram da bebelerce diye bir site var oralardan yani 7 tane takım 10 tane felan tulum aldım ben ilk çocuğumun kıyafetleri felan da var yeter diye düşünüyorum
Arzu343434 Byzaaks bebelerce sayfasını ben de gördüm çok güze görünüyor ama güvenilir mi malları nasıl ayları uyumlu mu
Kelebek1_ Barabar bu kesin şart kızım küçükken kullandık bizim değildi ama şimdi ikinci geliyor doğudayız malum şartlar zor burada soğuk çok ve petekler yandıkça biz bile tıkanıyoruz istiyorum ama iyisi hangisi hangi özellikler olmalı bilmiyorum e bebekte indirim vardı baktım da çoğu tükenmiş bile
Tazeanne68 Barabar ben aldım nebulazitör kasim indiriminden sessiz olandan 600 tl yw düşmüştü kendimde de alerjik astım olduğu için hem evde bulunsun istedim
Barabar nazazra24 benimde hiç bir hazirligim yok ne alınır ne kadar alınır onu bile bilmiyorum sitelere pel pel bakıyorum öyle 😂
nazazra24 Barabar hastane çıkış setini bi takım alsan yeter zıbın badi alt pijama gibi şeylerden 4-5 er adet al canım alt üst takım olarak da alabilirsin ayrı ayrı da alabilirsin pamuklu çoraplar battaniye penye şapka falan bunları yaz mutlaka bi kenara çıtçıtlı kundaklar var ben oğlumda ondan almıştım çok rahattı ondan alabilirsin kendin için de pijama takımı emzirme sütyeni en önemlisi de depend almayı unutma doğumdan sonra çok işine yarayacak en iyisini sen bilirsin elbet ama devamlı araştır bak bebekler için neler lazım hepsine karar ver ama fazla fazla alma herşeyi gün içinde devamlı değiştireceğin için prima ve al üst pijama yoğunluklu olarak alabilirsin çok lazım oluyor bide o kadar çabuk büyüyecek ki aldıkların hemen küçülecek yani alacaklarını 2-3 ay kullanabilecek şekilde alman daha iyi olur ♥️
An53 Ben hastane çıkışı 1 tane aldım biraz küçük geldi yenidoğan hiçbir şey almadım 0-3 ay 15 tane kadar takım aldım bir de içine atlet aldım ebebekten