damlanur940 kızlar ben 3 haftalık hamileyim. Doktor kan değerlerimi çok düşük gördü. Ünite kan verelim dedi. Ama çok endişeliyim ya bebeğe zarar verirse. Hiç başına gelen varmı ? sonuçda başkasının kanını vercekler
Nalinnn14 damlanur940 zararlı olsa doktorun böyle bişey istemezdi hem ilaç değil sonuçta kan bu başkasının olsa bile onlar cihazlardan geçiriliyor şansının gibi zararlı bişey değil ki eğer kanszılığın devam ederse bebeğe zararı olabilir endişelenme geçmiş olsun 🙏🏻
Parsmommy damlanur940 doktor yapılması gerekeni söyler ve bunu doktor bilir. Buradaki insanlar yaptırma zararlı dese onları mi dinleyeceksin ?
gamzecgr damlanur940 tabi ki olmaz asıl aşırı kansızlık bebege zarar verebilir ben kansızlık sebebi ile bir düşük yaşamıştım 8 sene önce o yüzden yaptırın mutlaka ilaçla düzelmeyecek seviyede demek ki
mevraca damlanur940 cok iyi geliyor bana 30haftalıkken verildi bir zararı olmadı aksine kan degerlerm yükseldi iki tüp şeklinde serum olarak verilmişti
Nalinnn14 damlanur940 ben sağlıkçıyım o yüzden işin içinde olduğumuz için biliyorum sizin sandığınız gibi bi zararı yok öyle olsa kimseye kan takılmamalı o zaman başkasının kanı ama onlar cihazlardan geçiriliyor temizleniyor yani öyle pis bişey değil
1fatma_nurr mevraca merhaba size bişey sorucam banada takılacak da ama benmki inferenjit gpba 500 mg lik 2 tane takılacak bi yan etkisini gördünüz mü kusma bulantı vs
damlanur940 Kızlar doktor bebegin küçük herhangi bi mesuliyet kabul etmiyorum ben dedi. Bide bana kağıt imzalattı herseyi okudum anladim kabul ediyorum ben istiyorum diye