irrm05 Kızlar bugün hastane çantamı hazırlarken farkettim sadece 2 3 tane yenidoğan var diğerleri en küçük 0 3 bunlar büyükmü gelir zıbınlar da öyle hep büyük gibi devamını almalımıyım doğumum bu ay sonu havalar kötü malum kurutmam çok zor olmazmı
Eymenmoms irrm05 yeni doğana 0 3 ay alınır zaten diğerleri prematüre bebekler içinbence giyememişti benim oğlum 03 ay kalıbı küçük olanlar. Var onları farkedip onları daha önce giydirirsin geniş olanları daha sonra giydirirsin kalıpları bir olmuyor hepsinin
Kelebek1_ irrm05 küçük olmasın büyüğün çaresi bulunur benim doğumda Şubat sonu Mart başı gibi bir kaç tane yeni doğan olsa yeter diye düşünüyorum 1-3 ay takımlar alıyorum üst üste giyince zaten soğuktan okur gibi geliyor büyükte olsa sorun olmaz yani
Fcemre irrm05 yeni doğum yapmış bir anne olarak 0-1 kesinlikle almalısın ben zıbından 5 tane almıştım çok işime yaradı bence bol kıyafetler bebeğin daha çok üşümesine sebep oluyor
irrm05 Eymenmoms teşekkür ederim hiç bilgim yok o yüzden sordum biran tedirgin oldum son zamanlarada yaklaşınca 🙏🏻❤️
Eymenmoms irrm05 içiniz rahat olsun. 03 ay alın birisi bana 0 1 ay getirmişti giydirmedim bile prematüre bebek için bunlar dedi kız kardeşim bende öyle öğrendim
tuzlulimoon Fcemre Merhaba hayırlı olsun öncelikle💖 Bebeğiniz kaç kg doğdu acaba 😊 Bazı arkadaşlarım mutlaka yenidoğan al diyor yeğenlerim 3500 üstü doğdu ablamda gerek yok 0-3 al diyor ben de karar veremedim
tuzlulimoon irrm05 e bebekte yenidoğan olarak var birde waikiki de var 0-1 ve 1-3 olarak var ama 0-1lerin bacak boyu işaret parmağım kadardı iade ettim😂
Fcemre tuzlulimoon çok teşekkür ederim ☺️ 3200 doğdu şöyle düşünün bebekler ilk bir hafta kilosunun yüzde 20sini kaybedebilirler bebişlerin vücutları da ödemli oluyor çünkü
Naniklininik irrm05 yok canım zaten 0-3 giyer başta minnoş elleri görünmez büyük gelir bır kısmı birkaç haftaya tam olur
neanladinyurdagull irrm05 bebeğin kilo ve boyuna bağlı bence 25 günlük bebeğim 3200 civarı 0-3 ler büyük giydiremiyorum yenidoğan giyiyor