Cikcik00 Gardrops tan giymediğim şeyleri satıyorum ayak feşisti biri ayakkabı ve panduf almak istedi ayakkabımı sattım ona ama bi huzursuz hissettim ayakkabıyı kokluycak mı napcak bilemiyorum artık aldıklarına baktım ayakkabı vardı hep
umrumdadegil Cikcik00 ya geçmiş olsun ama gülmeden de tutamadım bi an kendimi🤣🤣 keşke satmasaydım ayak fetişi olduğu belli olan birini aklıma acayip şeyler geliyo
Umut_aras Cikcik00 yani sizin kadın olduğunu düşünüyorum kadına mi sattınız ya da erkeğe mi saatiniz kafam karıştı erkeğe niye sattinizki ben olsam satmazdim
Cikcik00 umrumdadegil ben paramı alayım ayakkabı sattım sonuçta diye düşündüm napıyosa yapsın diye 😂 sonrada ayakkabıma napcak acaba diye kötü mü yaptım dedim
Cikcik00 Umut_aras kullanıcı adı kadın mı erkek mi belli olmuyo isimsiz ama aldığı şeylere baktım kullanılmış çorap falan vs var sonra sordum kabul etti
Cikcik00 Pamuk ayakkabı var mı diye mesaj attı bende profilimde var dedim almış sonra profiline baktım kullanılmış çorap ayakkabı almış bisürü ordan anladım zaten
aynenkezoaynen Cikcik00 kız allah iyiliğini versin ahahahaha iyi düşünmek istiyorum belki erkek isimli kadındır ayakkabı düşkünlüğü vardır ve kendine alıyodur
umrumdadegil Cikcik00 sattıktan sonra mı anladın sen yoksa satmadan biliyor muydun🥲 hiç iyi etmemissin Allah bilir ne yapıyor o ayakkabı ve çoraplarla ay hayal etmek bile istemiyorum 😩
Cikcik00 umrumdadegil önce sordu ayakkabı var mı diye bende profilimde var dedim almış direk sonra profiline bakınca anladım hep öyle şeyler almış önce Bi aman banane diye düşündüm de şimdi de değişik hissettim bunu bilerek gönderirsem günah olur mu kim bilir napcak diye
Gamzecanpolat Cikcik00 Satışı kargoya vermezsiniz iptal olur var öyle sapıklar kullanılmış çamaşır çorap alan
Cikcik00 Gamzecanpolat böyle atan kadınlarda çok varmış çorabını atıp istediğiniz gün kadar giyilir falan yazan
Ziynetdefne16 Cikcik00 ayakkabıları yıka bir güzel makinaya at yumos dok bolca kokun kalmaz üstünde hatta varsa bk sur bk koklasın seref*iz 😅🤣
MomsE Cikcik00 aman kız isterse bi tarafına soksun boşver sen paranı aldıysan napalım yani ne niyetle aldıysa aldı senden günah gitmiş 😂
umrumdadegil Cikcik00 ay ben olsam yollamam bile bile lades bu 😩 ay çok acayip öyle bir şey yapsam gece uyuyamam şuan benim ayakkabımla neler yapıyor diye 😂
Gamzecanpolat 3438FG Buraya da nasıl yazabilirim ki şimdi 😁 şey işte cinsel ihtiyacını gidermek gibi anlayın yani