Eslembasak Kızlar çok kötü bir şekilde tatlı şeyler aşeriyorum yesem bebeğe bir zararı olur mu ekşiyide yiyorum ama o kadar canım istemiyor yani tatlı kadar
Liyamm1 Eslembasak Birsey olmaz canim bence hergun yeme arada sekerine kontrol et 🙏🏻 bende hiç aserme yok keske biraz olsa ailem kiziyor canin ne istiyorsa yapalim diye ama yok diyorum 😂😂.
Eslembasak Enas2365 Bildiğim kadarıyla yok doktorumun dediğine göre riskli bir durumum da yok birden bire canım istedi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Eslembasak ye o zaman canım ne olacak ki ben hamileyken bi oturuşta orta boy pasta yemiştim çikolatalı o kadar canım çekmişti ve sürekli her gün tatlı şeyler yiyordum tatlısız günüm geçmezdi 😂
Eslembasak YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU İçim rahatladı şuan ilk gebeliğim diye çok dikkat ediyordum ama canım istiyor 😀
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Eslembasak ay ye gitsin valla hiç bir şey olmaz ben canımın istediği çoğu şeyi yedim çiğ şeyler ve şarküteri ürünleri hariç 3 ay önce de doğum yaptım çok şükür darısı sana inşallah sağlıkla kucağına al 🥰❤️