emel16 Kızlar merhaba, haftasonu öylesine bebek arabası bakalım dedik. Girdiğimiz mağazada Pierre Cardin twist model hoşumuza gitti. Kullananlar var mı ? Varsa memnun musunuz? Bir de bir arkadaşım da Wellgro Q3 New golden horn modelini kullanıyor. Wellgro Pierre Cardin’e göre daha uygun. Ama yakından görmedim. Bu modelden kullanan var mı?
Hulya06 emel16 Kraft twist travel sistem aldim canim araştırarak aynisi ablamda da var cok memnun👍🏻 bi bak istersen 🤗
mrvty emel16 pierre cardin twist benim de hoşuma gitmişti epey araştırdım kullanıcı yorumlarından sonra vazgeçtim. Biraz bakın isterseniz
emel16 Başka marka öneren varsa da alabilirim önerilerini. Daha detaylı araştırmaya çıkmadım. Ama Pierre Cardin Twist aklıma yattı.
Aysun26 emel16 Ben Hepsiburada dan aldım şuanda da indirimde 1300 lü bişeydi severek aldım çünkü yakın arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnun bence tavsiye ederim
Ecearya emel16 yakindan bakmaya firsatim.olmadi ama hep iyi yorumlar okudum bu araba hakkinda ve fiyati da makul geldi
Aysun26 emel16 1300 e almıştım ben arkadaşım 2 yıldır kullandığı için onda hoşuma gidiyordu zaten o çok memnun. Henüz kullanmadım ben Mart’ta doğumum ☺️
Aysun26 emel16 https://www.hepsiburada.com/pierre-cardin-pc405-twist-travel-bebek-arabasi-kirmizi-p-AILEBYPS-405-K