Halin Kızlar 17 haftalık gebeyim. 85 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Şu an 92 kiloyum. Çok kilo almışım. Çok moralim bozuldu. Ne yapıcam ben daha da başındayım yani, zaten kilolu bir yapım var. Siz kaç kilo aldınız 😞
1yenianne11 Halin yanlız değilsin bacım 80 le hamile kaldım en son 88 gelmiştim kontrolümde 1 ay önce cevremdekiler ay baya şişmiş yüzün ayakların çok mu tuzlu yiyiyorsun ay niye böyle oldun deyip daha da strese sokuyor 28+3 um zaten kilolu hamile kaldım ee bide hem kendim hem bebeğim besleniyoruz ne araştırmalar yaptım bı bilsen internette normal yaziyor 7 ay diye geçiyormus hamileliğim doktor şimdiye kadar bı sakınca görmedi ama sonlara doğru nasıl olurum hiç bilmem
Esule Halin herkesin bünyesi farklıdır. Başkalarına göre kendinizü kıyaslamayın lütfen.. Doktorunuzla görüşün gebelikte de diyet yapılabiliyor. Yardım alabilirsiniz
nurhuma17 Bagci01 bende 14 haftalik ken tartindim 6 kilo almıştım şimdi 17+2 deyim korkudan çıkmıyorum tartiya😄🙈
Melson20 :(((( Ben henuz almadim 2 kg zayifladim ama inanilmaz korkuyorum birden alicam diye. Cok dikkat etmek lazim. Nasil yemek yiyorsun? Bence biraz yemeyi icmeyi duzenle, ne yediginde dikkat et, yine istedigini ye ama abartmadan. Ve biraz daha hareket etmeye odaklan. ⅔ litre suyunu mutlaka ic. InsAllah dogumdan sonra da su gibi akar gider kilolarin
dnzasl Halin bende 80 kilo hamile kaldım.Doktor kilo alma hakkın kalmamış dedi.pilav ,ekmek ,makarna ,meyve ,meyve suyu paketli gıdaları yasakladı.şeker çikolata yasak. 6 haftalığım.2 kilo vermişim sizde bunlar uzak durabilirsiniz önlem olarak.
_Hulya7106 Halin 22+3 üm 54 ile başladım şuan 62 kiloyum az yememe rağmen hızlı alıyorum arada çok takıntı yapıyorum ama hayırlısı daha fazla almayız inşallah bebekler alır tek sağlıkla gelsınkerde biz veririz doğum sonrası diye pozitif düşünelim 💪🏻💪🏻
fundatlas Halin bende 21 haftalık 57yle hamile kaldım az önce tartıldım 65 olmuşum 🥲 abur cubur çikolata ve meyve aşırı seviyorum dayanamıyorum yiyorum 😂 artık dikkat etme kararı aldım bugünde youtube da hamile yürüyüşü var 15-20-30 dk şeklinde gidiyor videolar 15 dakikalığı yaptım yarın 20 şeklinde devam edeceğim tavsiye ederim
Aseliimmm Halin 100 kiloyum zaten hayatım boyunca aldığım en fazla kilo ilk doğumumdan sonra veremedim bünyede gen faktörlerimde belli kilolu bi yapıya sahibim tiroidimde var buda sebep tabi iki kat dikkat etmem gerek yediklerime ama ben bunu bilmiyordum ve ilaç kullanmadım… ben 17 haftaya giricem iştahsızlık fazla bende dengesiz beslenmede almamışım zaten bu kiloda daha ne kadar alırım 8 10 kilo felan doktor 8 kilo sınır koydu ve doktorum beslenme listesi verdi ve şekeriniz varmış gibi davranıcaz size dedi kilomdan dolayı tabi ki sizde doktordan diyet listesi isteyebilirsiniz