Yaseminmls 8 haftalık hamileyim 9 a az kaldı bazen karnımın içinde bişeyin attığını falan hissediyorum garip oluyor bebek olabilir mi dicem ama çok küçük yani garip ama hoş bir duygu🙈😌😌😌
Asena_ Yaseminmls insan hissettiği her şeyi ona yormak istiyor hevesini de kırmak istemedim ama dediğin gibi daha çok küçük 🙈 ben 18 e giriyorum şu bir haftadır net hissediyorum daha 😊
Mevaninannesiii Yaseminmls gaz o gaz ☺️ Benim de öyle oluyo hevesleniyorm ama sonra düşünüyorm daha çok küçük oynaması mümkün değil diip kendimi avutuyorum🤗🥰
ant2602 Yaseminmls yaaa bende de var öyle bişey dün uzandım göbeğime baktım kalp atışı gibi titreme oluyor. Ama bende bebekten önceden atma oluuordu. Araştırdım o bizim kalbimizin yansıması oluyormuş. Duyunca çok üzüldüm keike bebek olsaydı dedim 😞
Yaseminmls Gazda değil bence bağırsak hareketleri bence ama garip yani bazen kasıklarımda kalp varmışda atıyormuş gibi 😂😂😂
Poine Yaseminmls göbek ve Kaşık bölgesinden geçen bir damar var büyük ihtimalle onu bebiş sandın canım. şuan pek mümkün değil, 4-5. Ayda başlıyor hAreketler genelde :) 18de hissettim bende