AsiaAisa Busranagme balık etliyim Cnm , çok zayıf değilim ki öok zayıf olmayı istemedim hiçbir zaman , ama sürekli spor yapan biriyim bana göre fazlam yoktu ☺
Nuremm AsiaAisa herkesin bünyesi farklı canım benim takma kafana emzirmeye başlayınca hepsi gidiyor 😊😊 yengem çok zayıftı hamilelik boyunca 25 kilo aldı sonra hepsi gitti 😅 uykusuz gecelegjjbakabilecek miyim telaşında hepsi gider merak etme ❣
BskGry 17+6 yım 14kilo aldım ama evlilik kilosuda var 🙏😂 ilk gün kaldım ve ben bekarken kilo alamıyordum o yüzden aldım 72 yım altinada düşmek istemiyorum açıkçası 🙏😂
Busranagme KezbanAyhanKorkmaz doktorum oyle olduğunu söyledı .. Bilinçsizlik diyerek hamile hamile ne yapmaya çalıştığını anlayamadım !!! Daha da kilolu insanların cok kilo almaması lazım . Ben aşırı kilo vermıstım kusmaktan ve Almam gerekti . Boyuma göre evet ideal kiloya ulaştım . Bence saçma yorumlarını kendine bırak . Hic bir kimse hamile bir halde Benım moralımı bozamaz . Bilinçsiz yorumunu bilinçsizlipinw veriyorum ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻
Kumsal MerveHandeSyed ideal bir hamilelikte 12,5 ve 17 kilo alınır hamilelik dönemi boyunca. 20 kilo çok fazla ay bazına vurursak.
MerveHandeSyed Kumsal kilo olarak evet ama ben kısa boylu ve tombul değildiğim hamile kalırken kilo bende sorun olmadı iletişime geçelim istersen 20 kilo almış halimi bi gör
YazCilegi MerveHandeSyed Mesele senin ne kadar kilolu göründüğün değil ki? Fazla kilonun Senin ve bebeğinin sağlıgını nasıl etkilediğini,doğumda ne gibi sıkıntılar yaşayabileceğini arastır istersen.
Aslim YazCilegi aynen ya ne değişim bir cevap olmuş bi nevi kendini motive mi ediyor aceba bu şekilde?
Sumsum AsiaAisa ben şu an 23+3 bugün sağlık ocağına gittim şimdiye kadar 7kilo almışım ebe çok almışsn dikkat et dedi sizce de çok mu
MerveHandeSyed YazCilegi doktorum kilomla ilgili herhangi olumsuz birşey söylemedi zayıf insanların bu şekilde kilo almasının normal olduğunu biliyorum o yüzdn fizik konusundan girdim. Allah hepimizin bebeğine de kendisine de sağlık versin
mrvnur Kizimveoglumm 28 haftalikken 15 16 kilo almışım ikiz hamileyim birde hiç mide bulantım olmadığı için iştahımda çok açıktı çok yedim doğuma kadar kaç kilo alırım bilmiyorum😊 dr um hiç olumsuz yorum yapmıyor şükür ☺
MerveHandeSyed OzlEmrah aynen bebişer sağlıklı olsun kilolar verilir Burda birbirimiz motive edelim istedim tabi ki bebeğin sağlığını düşünerek kilo almalıyız doktor kiloyla ilgili sıkıntı var demedikçe rahat olalım mutlu anneler mutlu bebişler İnşAllah