Seherr-35 Kızlar bugun 40+3 olduk ilk gebeligim Şeffaf sümüksü akıntı ağrı ve ara ara sırttan bele inen ağrım var doğum belirtisi mi
Seherr-35 Sedefkitir12- ara ara adet sancım gibi oluyor ama bebegim oynadığı zaman artıyor ve aşağıya baskim artıyor dogum belirtisi mi acaba
Sedefkitir12- Seherr-35 canım bilmiyorum ki herkese farklı oluyo dpgum sancısı gibi beni yatırmıyordu belimdeki ağrı geçmiyordu hiç uzanmak istiyodum ama uzanamıypdum ağrıdan kimine kasıktan vuruyormuş bende hiç öyle olmadı mesela suyumu patlattılar ondan sonra vurdu agrı kasıklarıma
mommyzx Seherr-35 maşallah hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla büyütün inşallah. Bende o akıntı bayadır oluyor ama gelen giden yok 🙃🤔
minimix Aaaa Allah analı babalı büyütsün 🥰🥰 sırttan bele doğru inen bi ağrım yok ama 3 gündür şeffaf sümüksü bi akıntım var bu bi belirti mi kızlar
Papatyasever Allah analı babalı büyütsün benim de bugün Altan muayene yaptı öğlen sonra akşam pembe leke geldi bir kere sümüksü Şimdi Şuan belim ağrıyor gibi çok hafif ve muayenede 2 cm açıklık olduğunu da söyledi
Serifeisin36 Papatyasever banada ¾ cm dediler dün sabah 10:30 da akşam gittim hala aynıydı degişen birşey yok şimdi evdeyim belim ağrıyor ama sızlatıyor sadece suya girip duruyorum 40+4
Papatyasever Serifeisin36 benim ikinci doğum ilkinde 40+3 de doğurdum ama nişan gelmedi suni sancı verdiler erkekti şimdi kız bilmiyorum herşeyini farklı yaşadım
Serifeisin36 Papatyasever bilmiyorum sancım öyle sıklaşmadı hala bebekte hareket ediyor napsam bilmiyorum gidip gidip geri geliyorum