Nslhn_dyg Yesim0722 tl bazında 11.800 verdik dolar üzerinden yapıyordu yaptırdığımız yer bazıları da Euro üzerinden yapıyor
Greenleaf Yesim0722 ikili test yaptırmadım, direkt fetal DNA yapabilirsin dedi doktorum, 9750 ye yaptırmıştım 16 Kasım da, Euro/dolar bazında olduğu için fiyatlar 2 gün içinde değişebilir denmişti
Esrrahalil cennettemel Merhaba randevuyu nasıl aldınız bilgi verebilir misiniz biz hastaneyi arıyoruz genetik bölüme bağlıyorlar fakat telefonları açan yok hiç bir şeklide 1 haftadır telefonla ulaşamıyoruz ve sanırım yalnız 12. Haftalıkken yapılıyormuş o hastanede şu an 11 haftalığım hala randevu alamadım siz nasıl ulaştınız acaba
cennettemel Esrrahalil ben kadin dogum bölümüne cikmistim ordan gonderdiler genetik bolumune ve ben yaptirdigimda 24 haftaliktim
Esrrahalil cennettemel Aaa doktorum bana 12. Haftada bakıyorlar demişti iyi o zaman ben kendim Kocaelideyim o yüzden uzaktan net bilgi alamıyorum telefonda teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
cennettemel Esrrahalil hayir 12 haftada ikili tarama yapiyorlar bu ikili tarama yaptirmak istemeyenler icin yapiliyor belkide ondan oyle demiştir doktorunuz rica ederim ne demek